我的收藏
版主
申請
iamloki
加入日期:2004-10-27
流動積分:1252
查看 2811 回覆 36
按讚 0 按彈 0

[出售] 特價港澳來回船飛長期有效

• 澳門人,其實你地知吾知我地系港澳碼頭買飛系有優惠架.........

買飛順手羅張身份證出黎比人睇一睇就即時有優惠價........吾好再做水魚啦

本帖子中包含更多資源

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?註冊

x
    0 0
  • Feyen514 2012-5-4 08:18:48

中旅來回仲平啦

• jboy 2012-5-4 08:54:55

Feyen514 發表於 2012-5-4 08:18
    中旅來回仲平啦

那請問中旅幾錢來回?在那裡買?

• QQ6138233 2012-5-4 10:46:04

Feyen514 發表於 2012-5-4 08:18
    中旅來回仲平啦

是啊!幫人慳錢就詳細說明啦!

• QQ6138233 2012-5-4 10:53:24

是啊!揸澳門證件有30元來回優惠,重可以俾澳門幣,揸金沙會員卡在香港買票128元回澳門,不分日夜航。那些人在網上出售什麼HK240一套氹仔來回,HK280元新口岸來回,簡直是當澳門居民是水魚。

• 婷一亭+520 2012-5-4 12:28:17

但而家d 港澳碼頭來回飛~出示埋身份証一套都要mop310 woo(1張日航1張夜航)~
    咁hk280~都慳左十幾廿蚊la~唔係都平d咩?
    定係中旅比hk280仲要平呀?

• 啫喱仔 2012-5-4 12:32:36

请问在边個counter?

• yo_lee 2012-5-4 12:56:34

QQ6138233 發表於 2012-5-4 10:53
    是啊!揸澳門證件有30元來回優惠,重可以俾澳門幣,揸金沙會員卡在香港買票128元回澳門,不分日夜航。那些 ...

請問30蚊來回在那裡買?

• fionkp1125 2012-5-4 14:53:01

咁又唔好講到佢地厄人咁,我個個月都要去HK兩次,所以要精打細算D!!但都會幫襯買240來回金光飛航囉!點解?因為就算出示澳門証有得平,又或金沙咭係HK番黎只需128,但係如果你來回都係夜航的話,就算比左証件,計落都要(3XX)左右,又或者一回程金沙咭128+一去程比証件日航(14X)夜航(18X),所以點都係幫襯佢地買著數D,不過我只會幫襯買飛紙,因為可以隨時落船就去換,而且節日怕冇飛仲可以提早一兩日去換定飛,一定唔會幫襯要講定來回時間果D囉!
    P.S.以上係個人意見黎!而且我唔係幫襯要約交收果D私人買賣,我係去某旅行社買架!所以一定唔會比人厄同埋做左幫凶囉!

• iamloki 2012-5-4 17:05:44

fionkp1125 發表於 2012-5-4 14:53
    咁又唔好講到佢地厄人咁,我個個月都要去HK兩次,所以要精打細算D!!但都會幫襯買240來回金光飛航囉!點解?因為 ...

甘你重笨  金光去威記入邊搵d啊毛(私人賣個d)平日60,70蚊張....買到啦,即買即走...

• benny_lsw 2012-5-4 19:27:45

其實我都想問下...如果係澳門港澳碼頭上落船(香港係上環or尖沙咀上落船都得)...最平應該係點樣買啊??

• hoiu504 2012-5-4 23:47:58

QQ6138233 發表於 2012-5-4 10:53
    是啊!揸澳門證件有30元來回優惠,重可以俾澳門幣,揸金沙會員卡在香港買票128元回澳門,不分日夜航。那些 ...

你講的128係咪氹仔上岸呀

• sisi28 2012-5-5 01:15:05

我想知道點樣先可以買到平船飛呀...

• fionkp1125 2012-5-5 08:58:28

iamloki 發表於 2012-5-4 17:05
    甘你重笨  金光去威記入邊搵d啊毛(私人賣個d)平日60,70蚊張....買到啦,即買即走... ...

咁又點同呢!你趕緊時間既時候無啦啦要去搵人入分,仲要拎住行李添咁麻煩,如果照你咁講,不如自己去打分啦!好似即日都係用3分就有啦!仲有機會WIN添!

• crazy_lok 2012-5-5 09:32:11

fionkp1125 發表於 2012-5-5 08:58
    咁又點同呢!你趕緊時間既時候無啦啦要去搵人入分,仲要拎住行李添咁麻煩,如果照你咁講,不如自己去打分啦! ...

其實戈d 分係點計ga.....可唔可以講黎聽下丫.....