我的收藏
版主
申請
1loveU1314
加入日期:2004-8-8
流動積分:12999
查看 857 回覆 14
按讚 0 按彈 0

快子基老記

• 快子基老記

早排有人講食三個面差吾多200

今晚食左

一煲北姑雞飯, 一煲咸魚肉餅飯, 一碟油菜, 一碟牛栢葉

煲飯大約兩個人份量, 餸就好俾足料

盛惠$192

0 0
  • 老陳 2009-2-12 10:52:18

你一共幾多人食...???

原帖由 1loveU1314 於 2009-2-12 00:04 發表
    快子基老記

早排有人講食三個面差吾多200

今晚食左

一煲北姑雞飯, 一煲咸魚肉餅飯, 一碟油菜, 一碟牛栢葉

煲飯大約兩個人份量, 餸就好俾足料

盛惠$192 ...

• 1loveU1314 2009-2-12 10:55:32

3個人 ~~~

佢個咸魚肉餅好足料

• 老陳 2009-2-12 11:04:28

都幾ok...好多人話貴...我覺得耐唔耐去一次都還可以...因為料都幾多...

飯未試過...多數去食麵...湯、撈或炒...

原帖由 1loveU1314 於 2009-2-12 10:55 發表
    3個人 ~~~

佢個咸魚肉餅好足料

• alice29 2009-2-12 11:17:47

回覆 #4 老陳 的帖子

佢個煲仔飯好唔錯架, 我每次去都會食.:shine:

• cml613 2009-2-12 11:37:22

老記咸魚肉餅飯真係幾好食,雖然要$53.00簡唔中食一次都唔會覺得好貴

• 晴媽 2009-2-12 17:13:13

我只係食過佢D麵同粥~~飯未食過~~佢D粥都唔錯GA

• 小游 2009-2-12 17:33:06

我只食過南灣那間的面及粥, 我覺得粥好d,
    當時我食炒齊面, 感覺冇乜特別, 只是比較貴:cannothelp:

• 小游 2009-2-12 17:34:01

原帖由 老陳 於 2009-2-12 11:04 發表
    都幾ok...好多人話貴...我覺得耐唔耐去一次都還可以...因為料都幾多...

飯未試過...多數去食麵...湯、撈或炒...

成日聽你講話要去筷子基那間食蝦子撈面, 南灣那間不行嗎?

• 老陳 2009-2-12 18:00:43

唔同的...筷子基o既好食好多...

煮o既師傅都唔同o既關係...

原帖由 小游 於 2009-2-12 17:34 發表

成日聽你講話要去筷子基那間食蝦子撈面, 南灣那間不行嗎?

• bblong 2009-2-12 23:09:02

我食過佢d炒粉麵, 好食but都幾貴

• 魚仔仔 2009-2-13 21:10:47

以前出糧嗰日會食一次

响螺雞粥 / 鮑魚雞粥

又真係幾正

• milkay_女仔 2009-2-13 23:42:15

係好食ge...
    但係都好貴lo....

• 自自悠悠 2009-2-14 00:05:02

我宵夜多數食粥 , 同埋炸雲吞 , 好少食飯 ...

• 小BB女 2009-2-14 00:42:48

佢地0的野真係幾足料,可惜係貴左少少

重要聲明:本網站討論區內容是以即時上載留言的方式運作,澳門流動社區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,應自行判斷內容之真實性。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。澳門流動社區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。並遵守特區政府個人資料保護辦公室所公佈的「在互聯網上發佈個人資料的注意事項」.切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的內容,敬請自律。

小黑屋| Archiver| 澳門流動社區 CyberCTM.com