我的收藏
版主
申請
3800w
加入日期:2007-12-30
流動積分:50
查看 1222 回覆 12
按讚 0 按彈 0

本田 FIT 同 FREED 車匙 可以複製嗎?

• 本田 FIT 同 FREED
    車匙汽車晶片鑰匙
    有巴打知道嗎??

0 0
  • ppa 2009-7-30 21:18:53

原廠..........

• Believe 2009-7-30 22:27:27

原廠的要2千幾bo.有沒平d的?

• ppa 2009-7-31 19:29:49

聽講係冇...係要原廠寄去日本

• alexleong 2009-7-31 21:45:27

如果吾用遙控平好多
    約500-600

• swateam 2009-8-1 23:52:18

三盞燈X記四佰幾

• 大明明 2009-8-2 10:27:56

原帖由 swateam 於 2009-8-1 23:52 發表
    三盞燈X記四佰幾

果間睇落都幾pro
    真的可以成功copy嗎?

這個我只在台灣、香港(很小店子有)、大陸有.......

• alexleong 2009-8-2 11:20:19

回覆 #7 大明明 的帖子

用埋遙控制器$2800,不如返原厰LA
    吾用遙控就500-600
    自己諗LA

• ohman009 2009-10-5 12:35:30

原帖由 swateam 於 2009-8-1 23:52 發表
    三盞燈X記四佰幾

可唔可以pm我鋪頭名呀~~~~~

• cybershoot 2009-10-22 02:50:52

經本人既查證,fit有遙控都系千幾.而無都系5xx到6xx左右..而freed無遙控都系一樣,遙控有電動趟門既freed車匙就比較貴d要兩千幾,回原廠做系好,但系就要差唔多3000,而本人本住平得幾多得幾多既情況之下,只好出去配,而唔去廠度配,因為廠度真系好貴,而且做出離都系一樣......唉~~~而家生活困難,可以平得幾多就幾多,平左出離既可以入下油,又或者系洗下車甘都好,好過益左間廠.........

• 3800w 2009-10-22 18:17:23

2XXX的確系貴
    物價迫人 生活迫人

• 超人氣!! 2009-10-23 20:37:41

原帖由 cybershoot 於 2009-10-22 02:50 發表
    經本人既查證,fit有遙控都系千幾.而無都系5xx到6xx左右..而freed無遙控都系一樣,遙控有電動趟門既freed車匙就比較貴d要兩千幾,回原廠做系好,但系就要差唔多3000,而本人本住平得幾多得幾多既情況之下,只好出去配,而唔 ...

水貨車得一搖控,,,可否pm我那裡配...thx..

• ininLOVEbB 2009-10-24 00:12:29

fit同freed都係水貨車,原廠0既意思係日本原廠,澳門本田代理無得整!:cannothelp: