我的收藏
和和
加入日期:2008-12-12
流動積分:1187
查看 42934 回覆 71
按讚 0 按彈 0

邊間名店Sales 最高人工呀?

• ??????

0 0
  • midautumn 2010-1-11 17:24:27

愛瑪仕~

• 和和 2010-1-12 00:09:09

真的嗎???

• K20A 2010-2-5 01:20:07

prada 好似最高.  
    我都想知PRADA 好唔好甩

• sanlei 2010-2-5 01:27:08

Ermenegildo Zegna  人工超高.....我都想入...

Hermès 都高...但普通sales都要識英文

PRADA 人工5算最高...分私佣,,,有排踭客:cannothelp:

• K20A 2010-2-5 01:35:33

PRADA 請緊 department manager  
    唔知係做咩工作

Hermès  聽講幾難入..

• sanlei 2010-2-5 01:40:00

回覆 #6 K20A 的帖子

department manager ( 部門經理)  做經理lor.....

• K20A 2010-2-5 01:43:41

咁佢之前請 shop manager , 又話經驗不足, 就 做 AS M or  department manager ( 部門經理)  ..
    現在又登請department manager
    都唔明佢要請幾多個經理..   oc 開時, 不過聽講 走左好多人
    咁都唔方好做啦.

• sanlei 2010-2-5 01:52:07

回覆 #8 K20A 的帖子

我諗佢係shop manager 最大,,,之後 ASM or department manager
    佢禁多間shop...可能需要妝好多經理
    你有興趣咪去見下lor!

• Yuri 2010-2-5 12:13:07

成日都登廣告ge   gucci登得最多   奇奇怪怪咁

• i9351336 2010-2-5 22:44:04

GUCCI
    有好多人走ma, 我諗我過埋年都要走啦, 真係5係好想做lor
    我e+都係做緊gucci呀

• i9351336 2010-2-5 22:46:05

D&G人工都好高, 不過英文要好talk得lor
    我都好想轉過去呀

• sanlei 2010-2-5 23:36:09

回覆 #11 i9351336 的帖子

GUCCI係未好"鹽"家!!!??????

• K20A 2010-2-6 02:40:21

個個牌子sales 都唔好做架啦,  睇錢分上..
    鬼叫 名店現在係高收入 咩..

• Yuri 2010-2-6 10:52:59

咪係囉   做名店真係睇你頂唔頂得順
    D人又麻煩又多要求   唉... 好惡頂