11月26日 氣溫   濕度
 註冊 | 忘記密碼

澳門流動社區 CyberCTM.com

澳門順豐快遞免費運送衣物生活用品到災區

澳門順豐快遞免費運送衣物生活用品到災區 澳門順豐快遞免費運送衣物生活用品到災區,平時吾知點處理的衣物現在可以處理了,又可以幫人,快點支持!<br />
0 0
澳門順豐快遞免費運送衣物生活用品到災區,平時吾知點處理的衣物現在可以處理了,又可以幫人,快點支持!
附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊
0 0
知唔知係未會上門收?
Don't trust too much, don't hope too much, and don't love too much, because that doing TOO MUCH can could hurt you SO MUCH.
0 0
whatislove 發表於 2013-4-22 22:23
知唔知係未會上門收?

要打電話問問先得,我都想區地可以上門收,不過澳門人工甘貴,應該都無咩可能!
0 0
好的,我都打去問下先。
Don't trust too much, don't hope too much, and don't love too much, because that doing TOO MUCH can could hurt you SO MUCH.
0 0
丑丑 發表於 2013-4-22 22:25
要打電話問問先得,我都想區地可以上門收,不過澳門人工甘貴,應該都無咩可能! ...

應該可以. 平時寄件都可以上門收.  
0 0
有無人問左??可唔可以上門收???
0 0
我打去冇人聽電話,唔知係未食飯時間><
0 0
扼人架 , 送去拒收