11月01日 氣溫   濕度
 註冊 | 忘記密碼

澳門流動社區 CyberCTM.com

本田 FIT 同 FREED 車匙 可以複製嗎?

本田 FIT 同 FREED 車匙 可以複製嗎? 本田 FIT 同 FREED <br />
車匙汽車晶片鑰匙<br />
有巴打知道嗎??
0 0
本田 FIT 同 FREED
車匙汽車晶片鑰匙
有巴打知道嗎??
0 0
原廠..........
0 0
原廠的要2千幾bo.有沒平d的?
0 0
聽講係冇...係要原廠寄去日本
0 0
如果吾用遙控平好多
約500-600
0 0
三盞燈X記四佰幾
http://bbs.idreamx.com/?fromuser=swateam
0 0
原帖由 swateam 於 2009-8-1 23:52 發表
三盞燈X記四佰幾

果間睇落都幾pro
真的可以成功copy嗎?

這個我只在台灣、香港(很小店子有)、大陸有.......
0 0

回覆 #7 大明明 的帖子

用埋遙控制器$2800,不如返原厰LA
吾用遙控就500-600
自己諗LA
0 0
原帖由 swateam 於 2009-8-1 23:52 發表
三盞燈X記四佰幾

可唔可以pm我鋪頭名呀~~~~~
0 0
經本人既查證,fit有遙控都系千幾.而無都系5xx到6xx左右..而freed無遙控都系一樣,遙控有電動趟門既freed車匙就比較貴d要兩千幾,回原廠做系好,但系就要差唔多3000,而本人本住平得幾多得幾多既情況之下,只好出去配,而唔去廠度配,因為廠度真系好貴,而且做出離都系一樣......唉~~~而家生活困難,可以平得幾多就幾多,平左出離既可以入下油,又或者系洗下車甘都好,好過益左間廠.........
0 0
2XXX的確系貴
物價迫人 生活迫人
0 0
原帖由 cybershoot 於 2009-10-22 02:50 發表
經本人既查證,fit有遙控都系千幾.而無都系5xx到6xx左右..而freed無遙控都系一樣,遙控有電動趟門既freed車匙就比較貴d要兩千幾,回原廠做系好,但系就要差唔多3000,而本人本住平得幾多得幾多既情況之下,只好出去配,而唔 ...

水貨車得一搖控,,,可否pm我那裡配...thx..
超人氣-汽車服務站..
0 0
fit同freed都係水貨車,原廠0既意思係日本原廠,澳門本田代理無得整!:cannothelp:

Archiver|澳門流動社區 CyberCTM.com

GMT+8, 2014-11-1 06:44 , Processed in 0.095969 second(s), 6 queries , Gzip On, Xcache On.