04月19日 氣溫23°C   濕度94%
 註冊 | 忘記密碼

澳門流動社區 CyberCTM.com

邊間名店Sales 最高人工呀?

邊間名店Sales 最高人工呀? ??????
0 0
??????
0 0
愛瑪仕~
0 0
真的嗎???
0 0
prada 好似最高.  
我都想知PRADA 好唔好甩
0 0
Ermenegildo Zegna  人工超高.....我都想入...

Hermès 都高...但普通sales都要識英文

PRADA 人工5算最高...分私佣,,,有排踭客:cannothelp:

0 0
PRADA 請緊 department manager  
唔知係做咩工作

Hermès  聽講幾難入..

0 0

回覆 #6 K20A 的帖子

department manager ( 部門經理)  做經理lor.....
0 0
咁佢之前請 shop manager , 又話經驗不足, 就 做 AS M or  department manager ( 部門經理)  ..
現在又登請department manager
都唔明佢要請幾多個經理..   oc 開時, 不過聽講 走左好多人
咁都唔方好做啦.

0 0

回覆 #8 K20A 的帖子

我諗佢係shop manager 最大,,,之後 ASM or department manager
佢禁多間shop...可能需要妝好多經理
你有興趣咪去見下lor!
0 0
成日都登廣告ge   gucci登得最多   奇奇怪怪咁
0 0
GUCCI
有好多人走ma, 我諗我過埋年都要走啦, 真係5係好想做lor
我e+都係做緊gucci呀
0 0
D&G人工都好高, 不過英文要好talk得lor
我都好想轉過去呀
0 0

回覆 #11 i9351336 的帖子

GUCCI係未好"鹽"家!!!??????
0 0
個個牌子sales 都唔好做架啦,  睇錢分上..
鬼叫 名店現在係高收入 咩..
0 0
咪係囉   做名店真係睇你頂唔頂得順
D人又麻煩又多要求   唉... 好惡頂