市井 發表於 2011-3-21 01:14:38

我最頂吾順的學校管理層, 只限老師.thank you !!

如果可以, 請說明理由..例如: 係工作效率問題?學校人事問題?學生問題?定係..............
吾知有幾多個老師支持呢???

恋上棉花糖 發表於 2011-3-21 14:34:32

咁你系咪老師呀?

pigpigdog 發表於 2011-3-21 20:44:55

咁小選擇........

001122 發表於 2011-3-26 00:16:34

海記既老細成日話海記係大家庭, 但事實唔係囉。
d部長、主任高高在上,佢地對眼生向頭頂,連中學老師都睇起小學既老師.

luischan69 發表於 2011-3-29 12:43:43

好正常喎

原帖由 001122 於 2011-3-26 00:16 發表
d部長、主任高高在上,佢地對眼生向頭頂,連中學老師都睇起小學既老師.

校腸從來都冇講錯
是大家唸錯啫
你都唔是姓菜的,點會係自家人
而且係佢英明的領導下
咁先可以體現到咩叫
上樑不正下樑歪
:s015:

Angee 發表於 2011-4-9 11:53:45

家長可唔可以投票?

夢幻蛻變人 發表於 2011-4-15 19:11:43

學校係一個小小的政治社會, 有時真係好難頂! ::嘔死::

Elaine_Elaine 發表於 2011-4-16 00:59:03

尾二哥間個老爛馨超惡哽,淨係識擺款,一定係佢啱晒你錯晒,老虔婆一個::嘔死::

李+x 發表於 2011-5-24 22:18:26

點解無浸x同x信既?

松山 發表於 2011-7-20 00:46:08

原帖由 001122 於 2011-3-26 00:16 發表

究竟怎樣可以在 海記 生存啊???????????????????????????????????????

當當 發表於 2011-7-22 17:45:19

又係海記排第一位???????::想點::

WINGLUNG 發表於 2011-7-25 17:45:14

海記有個姓吳的女主任, 日日見佢手指甲和腳指甲留到超長兼五顏六色,
同個女副校長一樣......一點都不像是老師

黑貓 發表於 2011-7-26 07:29:59

點解無苦戀學校?
我朋友是老師,他們向學校爭議,回饋是老師不應根根計較,現今老師不像以往老教師能刻苦,我見朋友做獎勵計劃、面對觀課和公開演視課幾大壓力,學校只會以其他福利差的學校與老師作比較。

學校就如其他工作行業,遇到經濟問題都是肥上瘦下的。

Elaine_Elaine 發表於 2011-7-28 00:06:12

海記個個靠關係
氹掂老細就得米
確實夠不知所謂
帶安拿日日同光頭副校鬼混
::嘔死::

話時話
聽聞教精局入面都好硬啃
關係七國咁亂:s015:

tempomay 發表於 2011-7-28 10:59:38

聽聞海記個女副校長同菜校長關係親密!!
有次個女副校長看醫生, 個校長陪同她去...
個女副校長仲大大聲話俾d主任,部長知,
如果菜太知道, 她會有什麼反應????
頁: [1] 2 3 4 5 6 7 8 9
查看完整版本: 我最頂吾順的學校管理層, 只限老師.thank you !!