我的收藏
版主
申請
開區
申請
巴星B
加入日期:2006-6-30
流動積分:25186
查看 40217 回覆 15
按讚 0 按彈 0

依家太陽咁曬,你地會唔會避太陽?

•  你地會唔會係d樹既影子,建築物的影子,車的影子避太陽?

我以前都會係d樹既影子到避太陽的
    單選投票, 共有 126 人參與投票
    您所在的用戶組沒有投票權限
    0 0
  • kennis2288 2011-6-11 20:25:25

出車時, 最好避開最猛列的陽光!

例如11:00am-4:00pm呢段時間的陽光都好攞命!

ps. 各位車友, 好奇一問:

冬天就話著齊戰衣同戴大頭佛姐. 依家咁熱, 我出車时戴住個3/4著短衫都成頭汗, 但有时遇到的著晒全套裝備的fairing, 唔怕中暑咩!?

• 慢車 2011-6-11 21:17:53

避唔得几多      不過有時見到d男人老狗都好似好怕陽光咁 退後几個車位阻著條路 就有點兒那個

• Xanlong 2011-6-12 11:32:47

搵到位就會避,唔係我怕太陽,係我女皇怕曬到佢黑曬

• kun 2011-6-12 13:12:13

原帖由 慢車 於 2011-6-11 21:17 發表
    避唔得几多      不過有時見到d男人老狗都好似好怕陽光咁 退後几個車位阻著條路 就有點兒那個

呢d 唔係怕唔怕太陽問題..係有冇害問題.....

• samsonmak 2011-6-12 15:59:27

睇情況.....當然...我唔會距離個燈位十萬九千里咁遠停低擋住條馬路囉..... = ="

• hotboy 2011-6-12 23:59:17

我唔會避太陽,夏天都一樣戴大頭彿,都一樣照停响太陽伯伯底下。
    離燈位三,四個車位係為咗避陽光,太女人了吧!
    最離譜係,揸私家車嘅都一樣照避!你鹵味炸雞,咁驚陽光嘅就咪出街啦,實頭。

• 賴三 2011-6-13 09:25:20

冇錯
    怕既唔好出街啦
    塞住晒
    有時唔知攪到要急剎

原帖由 hotboy 於 2011-6-12 23:59 發表
    我唔會避太陽,夏天都一樣戴大頭彿,都一樣照停响太陽伯伯底下。
    最離譜係,揸私家車嘅都一樣照避!你鹵味炸雞,咁驚陽光嘅就咪出街啦,實頭。
    ...

• 巴星B 2011-6-13 15:09:29

避唔係問題,唔好阻住曬就OK了

• 加騰大治郎 2011-6-13 19:00:05

晒先正!男人晒黑d好!不過我個頭就大獲,帶住個大頭佛而家個身就晒黑左,但個頭就白架!點算呀?

• hotboy 2011-6-13 19:31:33

原帖由 加騰大治郎 於 2011-6-13 19:00 發表
    晒先正!男人晒黑d好!不過我個頭就大獲,帶住個大頭佛而家個身就晒黑左,但個頭就白架!點算呀?

個頭白色,總好過個頭綠色

• 巴星B 2011-6-13 19:32:49

原帖由 加騰大治郎 於 2011-6-13 19:00 發表

• 巴星B 2011-6-13 19:49:10

原帖由 hotboy 於 2011-6-12 23:59 發表
    ...

講中了,汽車好心就唔好阻住曬,前面3個車位,都阻住,bi都冇反應...

• hotboy 2011-6-14 00:46:26

原帖由 巴星B 於 2011-6-13 19:32 發表

我真係笑咗出嚟.......

• HYKS 2011-6-14 09:39:21

我係入黎睇回复