我的收藏
版主
申請
開區
申請
^o^
加入日期:2006-6-2
流動積分:1300
查看 3514 回覆 14
按讚 0 按彈 0

報料 : 味皇茶餐廳 第3分店食後報告

• d 咖啡好好飲...價錢接受....野食唔錯的....服務方面...個個都新手...一問三不知...呢度要扣小小分

個人評分 : 80 分
    回頭率 : 80 %

地點:
    http://www.mlocal.biz/biz/4f26c28735752d7c0c00196e

菜單:
    http://takeaway.happymacao.com/picdisplay1.php?id=417#

0 0
  • Kakaa 2012-2-22 00:05:37

謝謝報料!咁你食個2樣係咩?
    睇佢餐牌都幾多野食喎,有竹筒蒸,對佢個芝士吞拿魚茸焗煙鴨胸意粉有興趣

• kin0969 2012-2-22 11:07:33

味道可以, 但衛生程度.....

• ninoo 2012-2-22 13:24:25

哈哈..熱飲減一蚊....

• ^o^ 2012-2-22 21:47:47

kin0969 發表於 2012-2-22 11:07
    味道可以, 但衛生程度.....

so horrible!!!!!!!

• ten2008 2012-2-22 22:40:06

飲完先知有一蚊????
    D一蚊都好污糟架...........=_=

• kin0969 2012-2-24 15:55:32

ten2008 發表於 2012-2-22 22:40
    飲完先知有一蚊????
    D一蚊都好污糟架...........=_=

係呀, 飲用先知. 因為佢地俾既係膠叉...攪唔覺有野....

• jboy 2012-2-27 11:43:28

我都是去叫外賣沒有試過堂食

• ANDY2009 2012-6-21 00:34:12

味皇超唔惦(三盏燈哥間);味道一般;飲品極差隋左咖啡;態度極差;叫親羅茶水,都話無
    杯;衞生差。。。

• michaeltam 2012-6-21 09:25:46

味皇野食合格,但招呼真係唔掂,可能店主唔得閒管理.....

• 滴蠟 2012-6-23 19:06:20

食物一般.服務超差.有次同朋友去食. 朋友碗麵都幾乎食晒. 我碗牛尾湯通粉仲未到.追佢單.佢一味話出緊. 到我朋友食完. 再問佢. 佢先話冇牛尾湯. 叫我改單. 火滾  於是叫佢取消. 朋友飲埋杯嘢去埋單. 個伙記計埋碗通粉數. 我地話你冇比我. 叫咗你取消.個姐姐仔竟然話"取消唔到"  我朋友問 :你取消唔到關我咩事 ?  侍應好悔氣咁話 : 我咪叫咗你改單囉.係你自己唔改之嘛. 而家又唔肯埋單.   .....我地都費事理佢.放低應比的錢走人.

• hgft 2012-6-26 12:15:24

三盞燈個間超唔掂LO 如果唔係有好多時間唔知係邊到花就去佢到食LA,如果好似我咁得一個小時GE食飯時間就咪去LA
    叫極人落單睇到你都唔理你,叫左成6,7次先慢慢行過黎同你落單,出野又鬼咁死慢,真係服務態度好差LO

• saing 2012-6-27 10:43:12

同意樓上講,服務態度差,食品唔掂.一次過.

• melody小fans 2012-6-27 17:51:29

越開越差, 熟手嗰幾個唔知去哂邊?! 請唔夠人就唔好開咁多間LA, 得嗰兩三個伙記, 做十幾廿台客, 又樓上樓下, 做死人咩?! 冇怨氣就奇LA!!

• hgft 2012-7-2 15:35:30

melody小fans 發表於 2012-6-27 17:51
    越開越差, 熟手嗰幾個唔知去哂邊?! 請唔夠人就唔好開咁多間LA, 得嗰兩三個伙記, 做十幾廿台客, 又樓上樓下, ...

冇錯呀,一間店點會得個2,3個人係落單傳送GA , 種有樓上樓下2層,叫極落單都唔理人,叫佢攞杯茶,佢種講"得閒先LA"

重要聲明:本網站討論區內容是以即時上載留言的方式運作,澳門流動社區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,應自行判斷內容之真實性。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。澳門流動社區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。並遵守特區政府個人資料保護辦公室所公佈的「在互聯網上發佈個人資料的注意事項」.切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的內容,敬請自律。

小黑屋| Archiver| 澳門流動社區 CyberCTM.com