我的收藏
版主
申請
開區
申請
~~KaThY~~
加入日期:2009-1-28
流動積分:780
查看 11775 回覆 28
按讚 0 按彈 0

環宇天下m記

• 好多次朝早9點幾10去買早餐都排哂長龍....等超耐........最耐記錄係大半個中.......我忍唔住問佢可唔可以快少少...我趕反工.........
    其實m記係標榜快.......點解可以慢成咁.........好多人都等到好不滿........有冇得投訴架??我真係忍左好耐~!!!!!!!

0 0
  • KOZULA 2012-5-10 23:41:19

多人自然要等..你可以去第家架.......你個人人摩打手

• ~~KaThY~~ 2012-5-11 00:52:08

咁我想問長期係咁點解佢地唔諗下方法解決呢?唔係得我1個不滿喎,,,我明白要等.....但半個中,,,,,,唔過份咩?去第二間?當然係為左方便先去呢間啦~你會唔會山長水遠去第二到買M記食呀!M記係快餐店.....都要等咁耐.....你唔覺有問題咁你耐性真係好.....我見等既人都係學生同我地呢D上班人仕.....分秒必爭......想佢地快少少都唔過份0者......我地係消費者喎而家

• 小肥豬 2012-5-11 12:25:11

叫佢地去香港學下師,返黎應該唔同曬!昨日系佑漢m記
    只見佢地傾計,搞到個客要鬧人

• Q-Q 2012-5-11 12:53:07

~~KaThY~~ 發表於 2012-5-11 00:52
    咁我想問長期係咁點解佢地唔諗下方法解決呢?唔係得我1個不滿喎,,,我明白要等.....但半個中,,,,,,唔過份咩? ...

你見佢地系度做緊物?

• kvyeye 2012-5-11 13:16:28

向收據上有電話,不妨打去,有冇用都好,起碼打去反應下都好!

點餐⋯執餐都得一個人,明知吾夠人手,一個二個仲慢動作,真系幾嘔血⋯!

• ~~KaThY~~ 2012-5-11 23:13:08

小肥豬 發表於 2012-5-11 12:25
    叫佢地去香港學下師,返黎應該唔同曬!昨日系佑漢m記
    只見佢地傾計,搞到個客要鬧人 ...

趕反工戈陣真係好忟架.....><

• ~~KaThY~~ 2012-5-11 23:14:05

Q-Q 發表於 2012-5-11 12:53
    你見佢地系度做緊物?

佢地咪點餐同汁餐LO......但錯漏百出.....哂左不少時間........

• ~~KaThY~~ 2012-5-11 23:15:30

kvyeye 發表於 2012-5-11 13:16
    向收據上有電話,不妨打去,有冇用都好,起碼打去反應下都好!

點餐⋯執餐都得一個人,明知吾夠人手,一個 ...

我搵日真係要打去反映下...
    你講得岩.....一係好慢....一係錯幾萬次.......搞到超慢......真係等到幾好皮氣既人都發火.......><

• 什菜薯條 2012-5-11 23:49:32

佢呢間野成日都好慢..上次買雪糕..等左十五分鐘先有..

• 督野 2012-5-12 00:08:29

需求問題, 問題係客多而唔係佢地唔做...所以好難投訴, 亦好難解決, 如果真係好趕, 唯有唔係那裡買, 又或改吃面包等等...自由市場.

• dano1117 2012-5-12 18:07:39

叫佢開門自己DIY

• dad 2012-5-12 23:09:54

你明知要等半個鐘, 還去幫趁, 自找煩惱!  

• 極無聊人 2012-5-12 23:57:14

這個情況我都試過,不過係台山戈間.

• jcnk 2012-5-14 15:29:07

M記人工少, 冇人做part time.