我的收藏
版主
申請
開區
申請
MIFFY_LEONG
加入日期:2009-3-12
流動積分:5430
查看 5559 回覆 55
按讚 0 按彈 0

更新...加左相呀..處女包包...^^

啱啱整好真係外脆內軟架...^^

啱啱整好真係外脆內軟架...^^ 562272_381182021930635_2144780241_n.jpg 554445_381182235263947_2062687442_n.jpg 484184_381182125263958_1898299783_n.jpg 536068_381182155263955_658951320_n.jpg 536576_4159608552923_1254577631_n.jpg 545155_381182071930630_1865054062_n.jpg 250894_381182305263940_1937529843_n.jpg

一開就知奶野鳥...太大個LA...><

一開就知奶野鳥...太大個LA...><

齊料...開波...^^

齊料...開波...^^

0 0
  • MIFFY_LEONG 2012-6-12 10:45:44

第一次整...雖然個份量控制得唔好...但都幾好味...

不過外觀就...唔係咁靚LO

• MIFFY_LEONG 2012-6-12 10:46:13

希望位唔好見笑....

• AngelGirl 2012-6-12 11:00:46

MIFFY_LEONG 發表於 2012-6-12 10:46
    希望位唔好見笑....

• MIFFY_LEONG 2012-6-12 11:03:25

AngelGirl 發表於 2012-6-12 11:00

你笑我...

• 閒閒的佳之 2012-6-12 13:36:21

點解你個包包個頭爆得咁勁嘅?

• 閒閒的佳之 2012-6-12 13:38:01

MIFFY_LEONG 發表於 2012-6-12 10:46
    希望位唔好見笑....

有 d 似‘外星頭’,好攪笑!

• 閒閒的佳之 2012-6-12 14:35:44

希望位唔好見笑....

‘米肥’成功處女下海,YEAH~~ YEAH~~ YEAH~~

• AngelGirl 2012-6-12 14:38:13

閒閒的佳之 發表於 2012-6-12 13:38

miffy叫人唔好笑, 你仲話佢好攪笑

• 閒閒的佳之 2012-6-12 14:42:35

AngelGirl 發表於 2012-6-12 14:38
    miffy叫人唔好笑, 你仲話佢好攪笑

咁真係忍唔到o麻~~

• AngelGirl 2012-6-12 14:44:50

閒閒的佳之 發表於 2012-6-12 14:42
    咁真係忍唔到o麻~~

小心佢一陣

• 閒閒的佳之 2012-6-12 14:46:58

AngelGirl 發表於 2012-6-12 14:44
    小心佢一陣

唔會o瓜????
    ‘米肥’睇落咁斯文!

• MIFFY_LEONG 2012-6-12 15:08:46

閒閒的佳之 發表於 2012-6-12 14:46
    唔會o瓜????
    ‘米肥’睇落咁斯文!

我係C文....

敗類...

• MIFFY_LEONG 2012-6-12 15:10:36

閒閒的佳之 發表於 2012-6-12 13:38

無計...聽左人地講個方法照住整...但人地可能唔同一部機...所以份量咪唔啱LO

• eric星 2012-6-12 15:13:27

第一次整....算好好架LA>..
    我都好有興趣自己整....
    部機要几錢..是咪只可整包..???
    同埋制作流程是點.....