我的收藏
版主
申請
開區
申請
kk785246
加入日期:2011-10-13
流動積分:573
查看 27432 回覆 17
按讚 0 按彈 0

GS3 投票

• 大家覺得GS3白色令D?
    定系藍色令D?
    單選投票, 共有 178 人參與投票
    您所在的用戶組沒有投票權限
    0 0
  • Harashima 2012-6-21 03:38:05

我想買藍色 .....不過如果D人未見過聽到藍色 ....可能會想到諾基X的L900的那個藍色....(我有FD聽到藍色 ...反應就系D色禁膠呆了...

• kk785246 2012-6-21 13:21:07

我都系想買藍色...不過D FD聽到之後即情話系黑同白2隻色冇藍色

• Hbt666 2012-6-24 16:43:05

其實藍色不錯....但我係指samsung要做到佢網上show出來ge果種雲石效果先靚lor......我看過藍色真機.....根本做唔到果種效果...只色又唔多得....所以真機係白色好過藍色

• Rama 2012-6-26 22:39:45

jn2012 發表於 2012-6-21 15:25
    我覺得白色令D...
    依家都考慮緊上咩台抵..

我會叫你去上3台啦..
    又送電又送叉座
    都係178一個月咋..

• superintel 2012-6-30 11:50:08

Rama 發表於 2012-6-26 22:39
    我會叫你去上3台啦..
    又送電又送叉座
    都係178一個月咋..

香港3 送電+叉座+套。。。。澳門冇~。~

• HomeSeeker 2012-7-11 13:43:58

Harashima 發表於 2012-6-21 03:38
    我想買藍色 .....不過如果D人未見過聽到藍色 ....可能會想到諾基X的L900的那個藍色....(我有FD聽到藍色 ... ...

藍色用左成個月啦

• happybilberry88 2012-7-13 15:01:51

我想問下如果淨買部機幾錢啊知唔知???THX

• happybilberry88 2012-7-13 15:01:51

我想問下如果淨買部機幾錢啊知唔知???THX

• hellomi 2012-8-17 12:24:45

of coz white

• zzh 2012-8-21 17:00:30

我都系用藍色,

• LOVEDONALD 2012-8-22 15:20:14

GS III 好唔好用啊~??