我的收藏
版主
申請
開區
申請
silowman
加入日期:2009-11-26
流動積分:2543
查看 548224 回覆 30
按讚 3 按彈 0

大家好, 我是新版主silowman

大家好,我係「談婚論嫁」區新上任的版主,我叫silowman,將會與 BrideC 一同管理談婚論嫁區。
    希望得到大家的支持,管理好呢個談婚論嫁討論區。

為使更有效地管理,新的版規已經公佈,如若大家有任何意見,歡迎大家留言,你地的每一個意見,將會為呢區帶來更好的發展。

謝謝大家

3 0
  • rbbrbb 2012-8-2 12:23:01

呵呵, 加油

• silowman 2012-8-2 16:45:07

• 小小高 2012-8-4 04:53:37

支持~

• silowman 2012-8-5 04:16:09

謝謝

• 蘇菲亞公主 2012-8-6 22:51:19

加油。支持你。有你討論區變得真的反應民意,而不是大量做媒貼。由其Angel Wedding 開十幾廿個不同的Account 來做媒博宣傳,嚴重影響討論區運作和本身創立的意義。

• silowman 2012-8-7 00:37:00

謝謝你的支持
    我也有留意, 有無甚麼好的建議?

• bobosinsin 2012-8-10 14:12:57

支持你~ 加油啊!!

• silowman 2012-8-13 00:40:32

謝謝

• fiona288mo 2012-8-17 11:28:03

請問版主依家回投訴帖應該係邊度回? 其實上得黎喱個版真係想搵d結緍既資訊姐....
    點解會比人話打手? 真係以後睇完帖要回覆都要小心!

其實喱個版既dica / mcjulio...好几個人都知道我係出年年尾既準新娘, 而我都係講出自己既感受姐...無啦啦都會比人講話打手, 行家!
    有人話我開左個帖有prewedding服務, 其實攝影師係香港, 而我又識佢, 所以先幫佢係度開個帖, 我都無專登push過個帖啦,
    真係有興趣pm過我既我都會直接pass比攝影師, 我無收過任何利益!!!!

對於某新娘子話佢對化妝師既不滿, 我有個疑惑都好正常姐, 的確依家好多所謂既化妝師都係讀完個課程就出黎接job, 實習經驗少啦!

喱個回覆唔存在任何針對, 亦無心牽起駡戰, 只係唔想比人誤會姐!

• mcjulio 2012-8-17 12:08:12

系呀,
    Fiona288mo 是出年2013年12月的新娘子,應該不是打手,
    請版主跟進

• silowman 2012-8-17 12:15:06

ok fiona288mo
    我會幫你修改有關你的部分內容

• fiona288mo 2012-8-17 12:27:03

mcjulio 發表於 2012-8-17 12:08
    系呀,
    Fiona288mo 是出年2013年12月的新娘子,應該不是打手,
    請版主跟進

唔該曬你呢!!!!

• rbbrbb 2012-8-17 17:08:41

現在看看, 才發現我是這個帖子的2樓, 版主願意挑起重擔, 管理此版事務, 再次表示感謝與支持。
    關於投訴帖的處理, 肯定是有值得改進的地方, 相信版主一定會越做越好。
    對於我的留言, 悉隨尊便了。本來我就不常回帖, 以後就再少回一些, 我也沒有損失。

• 風鈴草 2012-8-18 01:47:10

係保障化粧師既同時,希望保障新娘既權利,如果新娘講既係事實,係咪都要暗地裡講,等更多既人受害?等個化粧師唔識得自我檢討?
    另外,我冇公開佢地既全名,我淨係講左名,冇講姓氏同電話,係佢地自己留言回覆先引致自己曝光,咁即係佢地自願。而且睇佢地既回覆,可證明我講既係事實,並無虛構同不實成分,如果咁樣都可以比人成功投訴而封鎖,我相信好多人會質疑論壇既作用何在?!