我的收藏
版主
申請
開區
申請
crystal_lee
加入日期:2010-10-28
流動積分:1487
查看 15308 回覆 14
按讚 0 按彈 0

不要再被泰國遊騙了……。澳之旅

http://blog.kdnet.net/boke.asp?lifang.index.html
    下次請大家也注意……。
    泰國遊的

0 0
  • crystal_lee 2012-8-8 14:24:46

如果有去的……集體要求賠償…………及請澳門旅遊局注意——,保障我們澳門人的利益及權利!!!不要讓我地好似豬仔甘被賣被宰!

• crystal_lee 2012-8-8 14:31:10

如果有人參加了…………。感受了…………大家聯名去這家公司要求賠償…………。賠禮。…。…。…。…。…。……向公眾交待…………

• crystal_lee 2012-8-8 14:33:39

豪華團……。變成豬仔團…………食得差不在話…………還住些所謂的五星四星酒店…………偏遠不在話……。還說泰國是恐怖份子………………所在地……。晚上沒有他們的人不能外出……。要不出現問題就不負責任………………這種領隊還協助當然宰人導遊…………。洗腦………………

• Fantasy 2012-8-8 15:17:14

不少中國人到海外做生意也很精明, 有些情況是宰客的地方就是中國人開的, 所以知已知彼, 便能百戰百勝!!

• 督督查 2012-8-8 18:17:37

又係澳之旅!

• crystal_lee 2012-8-8 18:52:02

呢間野………………好有問題……。訂區牌啦!

• 督督查 2012-8-8 21:35:55

crystal_lee 發表於 2012-8-8 18:52
    呢間野………………好有問題……。訂區牌啦!

所以你以後多d黎呢區睇下我地的泰國遊心得,學我地咁自遊泰國,包你上癮!

• crystal_lee 2012-8-8 21:38:21

哈哈…………。甘你應該整理下咯……。泰國集合……。邊D集合!

• afai12 2012-8-11 01:04:49

有時又吾怪得人•報名時你應該知咩質數啦。吾通真系又平又正咩,報團應該報d知名旅行社,康x , 永x之類。千幾團費又要五星有冇可能。吾好想付出一百要有二百回報先得架。

• soi3312 2012-8-13 01:01:42

澳之旅我跟過一次..真係冇下次

• miss_macau 2012-8-13 22:54:46

有時D野,人地講左要自己去諗下佢講有冇道理架...唔好信晒佢地講...想多一D...睇多一D...對自己都好`D...

• 方展博II 2012-8-18 16:10:12

講句公道話,其實真係間間旅行社都唔係差得咁遠(好與壞),我之前join過賣廣告多過乜的康X,東X油...,唔覺佢地質數好過你講個間旅行社,其中尤以康X最衰,自費多,買野點又多,本地領隊就似團友多過似領隊,當地導遊又成支紅綠燈咁...一句到尾依家時間唔就我先會跟團,如果唔係自己去好過(注:你講個間我都join過幾次,短線幾次,出國一次,可能好彩過你,冇遇過好似你講到咁衰情況,講真買野點間間都有,你join多幾間你就知喇!)

• small8255 2012-8-21 14:53:19

避免遇到d咁既情況,或者下次嘗試下自由行吖..我覺得開心d , 鍾意住邊就住邊, 食咩就食咩.

• small8255 2012-8-21 14:53:19

避免遇到d咁既情況,或者下次嘗試下自由行吖..我覺得開心d , 鍾意住邊就住邊, 食咩就食咩.