我的收藏
版主
申請
開區
申請
Ryan725
加入日期:2004-8-8
流動積分:1901
查看 10789 回覆 18
按讚 0 按彈 0

三間電訊商都有IPHONE5 PLAN,你地會選邊間呀???

• 我想問下有無朋友試過比左500訂金後唔去佢地戈度出機
    咁戈500蚊係咪會無得收返GA???
    我朋友就話CTM試過可以攞返,但好似唔係用信用卡
    如果用信用卡唔知會點呢
    上次睇蘋果動就話香港戈D係無權收左你戈500蚊GE
    唔知澳門係唔係一樣呢
    大家都知澳門係與別不同,特別費GA啦
    單選投票, 共有 79 人參與投票

投票已經結束

43.04% (34)
    35.44% (28)
    21.52% (17)
    您所在的用戶組沒有投票權限
    0 0
  • 馬友政 2012-10-28 16:47:14

我昨日係數碼通網站度登記佐兩部IPHONE5
    我想出機時用上台購買靚號碼.

• kok832 2012-10-29 12:34:03

CTM信號強?我鏡湖馬路3G得1格...收皮啦..上網又慢....不過CTM送WiFi又可以補3G不足

• 风吹草不动 2012-10-29 20:03:55

CTM不用信用卡,这点强多

• 馬友政 2012-10-31 09:17:58

我想問下: 澳門數碼通上台出IPHONE5.

佢話: 指定幾間銀行信用卡.即可免預繳出機.

我用大豐銀行CTM信用卡,可唔可以免預繳?

求助各位幫幫忙解答.

• happycow 2012-10-31 21:54:18

馬友政 發表於 2012-10-31 09:17
    我想問下: 澳門數碼通上台出IPHONE5.

佢話: 指定幾間銀行信用卡.即可免預繳出機.

以下內容轉自數碼通澳門:http://i5.smartone.com/jsp/mo/iP ... ese/price_plans.jsp

以 下 列 主 要 信 用 卡 出 機 可 享 $0 預 繳 , $0 息 分 期* :
    大 西 洋、工 銀 澳 門、中 銀 或 滙 豐 銀 行

• brcl 2012-11-1 13:49:42

唔洗預繳咪交成差唔多五百蚊電話費囉

• kunfrank 2012-11-3 23:24:27

我系數仔,訊號很好,入電梯都可以傾到電話,但系最高計劃分鐘也才2000分,不夠用。。。。

• chingching88 2012-11-4 04:06:32

SMT 188 得 1G ............... 298 又 比 其它台既 2G 貴

• Camille.s 2012-11-13 12:06:41

Smt未用過,服務同接收好唔好呢?