我的收藏
版主
申請
開區
申請
MYbabyL
加入日期:2012-10-1
流動積分:1115
查看 23067 回覆 57
按讚 0 按彈 0

各位應為邊間BB鋪最低?

各位應為邊間BB鋪最低?大家來投票下!!THX
    單選投票, 共有 705 人參與投票

投票已經結束

36.88% (260)
    9.65% (68)
    9.36% (66)
    2.55% (18)
    4.82% (34)
    7.66% (54)
    3.97% (28)
    7.66% (54)
    17.45% (123)
    您所在的用戶組沒有投票權限
    0 0
  • renren1118 2012-12-17 09:16:43

mamacare咪姐係好媽咪?點解重複嘅?

• lazymum 2012-12-17 12:14:39

請問bb屋點先係會員? 佢d乜野係最平架?

• renren1118 2012-12-17 13:43:26

lazymum 發表於 2012-12-17 12:14
    請問bb屋點先係會員? 佢d乜野係最平架?

一年之內滿1000蚊就可以開卡。唔覺得佢d嘢好平。上次買左一架bb車,一個餐椅,加埋差唔多要4000,但都只可以打9折,個老闆仲係識我地嘅。結果發現個餐椅係bmart平時會員都有85折,係vip day就更加係特價,而呢排澳寶寶vip day果架bb車又做特價,平左5xx!

• dorisai 2012-12-17 16:17:12

renren1118 發表於 2012-12-17 09:16
    mamacare咪姐係好媽咪?點解重複嘅?

好媽咪佢係未旨BIP 呀??
    MAMACARE 又唔同架WO... 佢係同大昌一齊架WO...

• renren1118 2012-12-17 16:33:15

dorisai 發表於 2012-12-17 16:17
    好媽咪佢係未旨BIP 呀??
    MAMACARE 又唔同架WO... 佢係同大昌一齊架WO...

BIP還BIP,mamacare嘅中文就係好媽咪,係同大昌一齊ga~

• Y..K 2012-12-17 16:39:48

bb屋唔平喎, 我覺得B-MART好似平d

• MYbabyL 2012-12-17 21:04:42

renren1118 發表於 2012-12-17 16:33
    BIP還BIP,mamacare嘅中文就係好媽咪,係同大昌一齊ga~

原來如此。

• MYbabyL 2012-12-17 21:06:30

B-mark一定要見卡先有折。BB屋就唔洗。

• evolutionIII 2012-12-18 00:52:41

我都覺得b mart平過bb屋

• sk2992 2012-12-19 00:18:24

咁b mart點先可以有咭呀?

• renren1118 2012-12-19 12:22:15

sk2992 發表於 2012-12-19 00:18
    咁b mart點先可以有咭呀?

半年之內滿3000蚊。

• lazymum 2012-12-19 16:30:23

咁我都係去返BMART了

• shirie 2012-12-25 09:41:24

請問澳寶寶地址

• MYbabyL 2012-12-26 01:01:36

南灣聖安東尼對面一間......沙梨頭灝景峰地下一間