我的收藏
版主
申請
開區
申請
ryvius
加入日期:2006-11-2
流動積分:793
查看 16416 回覆 17
按讚 0 按彈 0

9日內3宗爆炸, 你仲會唔會再用三星機?

• 9日內3單, 你仲會唔會再用三星機?

S4手機爆炸燒全屋

單選投票, 共有 67 人參與投票

投票已經結束

32.84% (22)
    67.16% (45)
    您所在的用戶組沒有投票權限
    0 0
  • 黑沙 2013-7-29 13:46:55

就算唔係三星電話爆炸事件,我都等緊蘋果出新款機種。
    因為個人認為三星系統唔係幾岩自己用。所以……

• 狂熱份子 2013-8-6 18:45:30

一直都吾用.
    由剛入彩MON的年代, 已經覺得佢D電話係無誠意的騙錢產品.

• ZERO!@# 2013-11-11 11:48:35

咩機都會爆啦...
    APPLE機都有爆...

• serene1312 2013-11-21 19:31:46

咩機5合理黎用都會爆GA LA
    三星出左錦耐......如果係錦流
    一早就汁左LU~~~

• joejoe109 2013-12-5 16:33:35

serene1312 發表於 2013-11-21 19:31
    咩機5合理黎用都會爆GA LA
    三星出左錦耐......如果係錦流
    一早就汁左LU~~~

所以我覺得哩間公司d野遲早接埋囉、產品設計有問題又唔回收,s3 note2等要搞到鬧大件事上埋央視點名先至向消費者讓步。

• joejoe109 2013-12-5 16:41:32

你地自己上www.samsung.com.hk 睇下,一年出九萬幾個products,無一件產品有問題需要回收?你信唔信?
    再返觀下apple d products la, 三年前既機硬盤有問題都免費維修
    https://www.apple.com/hk/support/exchange_repair/