我的收藏
版主
申請
開區
申請
bcvs534
加入日期:2012-10-29
流動積分:1141
查看 37577 回覆 17
按讚 0 按彈 0

澳門買rolex

• 你地買rolex多數去邊間買
    因為小弟唔識人,想walk in買
    有人話通常囉到95折,比盡92折
    自己又唔識人
    我睇返澳門區代理個几間又無我想要個款
    我經過新馬路盛豐又有現貨,但佢唔係澳門區代理
    有買過ge朋友有冇經驗可以分享下walk in買,邊間容易囉到好價
    始終95同92都差成千
    小弟想買gmt 116710ln 6針 公價61200hk

0 0
  • junezhj 2013-8-30 16:58:57

我岩岩系東方買左,95折

• bcvs534 2013-8-30 17:18:25

95係佢開,有冇再R低D

• Ddldd 2013-9-2 22:23:46

点解唔去當舖買,仲平啲啦,你買綠針要留意,因為依家綠針都分兩期,最新個期係經以轉左籃夜光点,舊的係未轉夜光点綠色!自己留意下啦

• Ddldd 2013-9-2 22:28:55

我經過新馬路盛豐睇過係有一隻籃夜光起到咖!最新嘅!其實你可以考慮去當鋪買,平幾千,不過未必係888,但盛豐隻都未必係888,前幾日我都睇過嚟,我上年係東方買都係61200*0.95
    =58140

• 專業睇樓員 2013-9-3 01:54:21

亂碼字頭有單有盒有証書綠針帶得幾個月有D膠紙仲痴住有冇興趣

• kenlee79 2013-9-4 10:54:20

下..綠針我早兩個月去睇錶果時好多間都有, 大風, 金沙城, 都有.
    可以留名, 錄針己唔係好多人爭, 藍針先多人爭, 不如你都爭埋一份啦.
    有得簡, 當然去代理買穩陣D.有問題有得跟. 仲有888 二手放出去都高價小小. 唔好差果一兩千. 如果五六千就另計.

• fatdodo 2013-9-4 17:12:11

kenlee79 發表於 2013-9-4 10:54
    下..綠針我早兩個月去睇錶果時好多間都有, 大風, 金沙城, 都有.
    可以留名, 錄針己唔係好多人爭, 藍針先多人 ...

師兄, 請問 888 是什麽意思 ? 是否 出世紙 編号 ?

• bcvs534 2013-9-4 17:17:49

Ddldd 發表於 2013-9-2 22:23
    点解唔去當舖買,仲平啲啦,你買綠針要留意,因為依家綠針都分兩期,最新個期係經以轉左籃夜光点,舊的係未 ...

當舖係平好多呀,我識人當舖賣緊5萬2,但係水貨,藍光同6光我都知,都有資料搜集,thx

• bcvs534 2013-9-4 17:19:29

kenlee79 發表於 2013-9-4 10:54
    可以留名, 錄針己唔係好多人爭, 藍針先多人 ...

就係差好多下
    水貨5萬2
    行貨,如果得95都要5萬8
    真係5,6千

• bcvs534 2013-9-4 17:20:05

fatdodo 發表於 2013-9-4 17:12
    師兄, 請問 888 是什麽意思 ? 是否 出世紙 編号 ?

888係香港行貨編號

• Ddldd 2013-9-4 20:56:24

bcvs534 發表於 2013-9-4 17:20
    888係香港行貨編號

去當鋪買啦,差五六千,888又点,咪一樣,幾皮野你估真係咁化學咩

• Ddldd 2013-9-4 21:02:13

我一隻170意大利 一隻東方888 , 其實都無分別,如果你買嚟帶無諗住賣就買水貨啦!

• kenlee79 2013-9-5 09:51:58

Ddldd 發表於 2013-9-4 20:56
    去當鋪買啦,差五六千,888又点,咪一樣,幾皮野你估真係咁化學咩

哈, 其實睇返HK FORUM D 人的經驗, 最怕買到水貨中的老鼠貨,翻新 或六神合體. 幾年後要去RSC 14F 做保養換PARTS, RSC 唔會幫老鼠貨換. 當然未必人人咁黑仔.
    如果水貨都可以去14/F 認証左先買, 咁就梗係完美啦.
    隻錶賣唔賣其實話唔埋, 如果又有第二隻好中意, 又唔夠錢, 都係要TRADE . 當然有人D 勞做足保養可以傳比個仔.
    我有隻都係水貨. 都要賣家去14/F驗左先交收, 咁樣唔洗幾年心掛掛.

• jy6102408 2013-9-8 03:58:53

晒氣,水貨都有証書,有証書吾通偷錶果陣偷埋証書咩,如果淨錶一隻,吾去香港14樓都分吾到行貨定水貨啦,講野之前用下腦