我的收藏
版主
申請
開區
申請
realgod1984
加入日期:2007-3-17
流動積分:1062
查看 12720 回覆 17
按讚 0 按彈 0

有幾多人能做到婚後先有性行為!!

• (最好係男人先投票, 但老公做到的可以投GE)
    我覺得女人大部分可以, 但有幾多男朋友(未來老公)得呢!
    遇到這樣女朋友, 真係無奈! 佢又中意去旅行, 晚上實孤男守寡女...
    現時的首期加擺酒都過百萬~
    起馬SAVE幾年先夠數啦~
    你地會點面對呢個問題? (女方面已表明一切計劃好才發生關係)
    單選投票, 共有 253 人參與投票
    您所在的用戶組沒有投票權限
    0 0
  • hanson888888 2014-3-18 17:08:04

男既基本忍唔到羅

• pokapoka 2014-3-19 10:17:16

女ge唔肯男ge都冇符la..

• starworldmo 2014-3-20 18:27:50

拍拖好難冇性。

• waiwaiwai3 2014-4-9 09:19:49

HK 有報導 老公可以"同老婆"做到婚後先有性行為...但原來老公唔係婚後先有性行為...HAHAHA

• realgod1984 2014-4-11 20:42:54

睇黎都係無咩解決方法~ >.<"

• faichou 2014-4-12 15:44:26

realgod1984 :
    現時的首期加擺酒都過百萬~
    起馬SAVE幾年先夠數啦~
    你地會點面對呢個問題? (女方面已表明一切計劃好才發生關係)

兩個人開心, 未必真係需要先買樓, 後結婚既, 如果等到買左樓先結,
    到時都人老珠黃啦, 珍惜眼前人.

• kk47 2014-5-3 11:25:44

冇樓都可以結婚先

• Lllypin 2014-6-2 21:20:32

冇樓都可以結婚先,珍惜眼前人,人行苦短,好多野唔可以等,一齐供楼也是一种幸福。

• realgod1984 2014-6-7 11:29:28

竟然有21個做到,你地大部分係教徒嗎?

• betty520 2014-6-24 23:44:38

好難lo

• t-bb 2014-7-17 08:45:39

男人可以同你做到 但同其他女人做唔到仲慘 一個唔覺意搞大其他女人個肚 都5知點算..

• 澳洲機票 2014-8-13 14:31:41

這個不能絕對,有些人比較傳統式能做到的,但是有些有比較現代開放

• TOPMC 2014-9-5 19:32:05

waiwaiwai3 發表於 2014-4-9 09:19
    HK 有報導 老公可以"同老婆"做到婚後先有性行為...但原來老公唔係婚後先有性行為...HAHAHA ...

you get the point...hehe

• Changsa 2014-9-8 15:43:04

其實如果婚前無性行為..我覺得係無咩可能的...如果你係愛佢..佢又愛你..你地就會結婚也好..未結也好..都會做
    如果有個人同你講拍左10年拖未做過..其實係無可能LO..你都驚佢係米有病..