我的收藏
版主
申請
開區
申請
小蘿蔔士
加入日期:2006-10-21
流動積分:361
查看 1420 回覆 5
按讚 0 按彈 0

新馬路尾自稱係全澳門最好食的豬扒飽果間野永世無下次!

• 2014-08-17 14.26.57a.jpg 2014-08-17 14.26.34a.jpg

今日行開果頭想去試下啲咖喱
    點知落單之後來左無咖哩.
    問佢又話我無叫, 我明明有叫.....又唔肯比咖喱汁...死都唔認, 要加咖喱汁要5蚊
    錢唔係問題, 係道氣問題, 唔食即走!
    張單係佢入機梗係話我無講
    今時今日咁既服務態度都得, 永無下次!

呢間野係主要昆D遊客, 個老闆又係度自吹自擂D豬扒飽點好法
    D客唔叫都比佢潤, 又話乜野你蝕底喇, 人地唔鐘意食豬扒唔得既

BLACK LIST! 各位唔好去...! 叫埋你地D朋友來澳門都唔去去幫襯!

0 0
  • bakke 2014-8-17 19:30:17

果間野.....好七貴....擺明做遊客生意....食過2次(因為係屋企附近)真心講句麻麻地....但咁既價錢我去對面食佳記仲好~~~或者行遠d食志記

• jason 2014-8-19 21:19:23

可能比班自遊行養慣左~~所以係串d

• triptrip 2014-9-1 12:00:04

• Minlota 2014-10-19 23:07:07

講還講,請加馬賽克及唔好直接講名,d咁既鋪頭更係小氣,到時佢執q左,賴你上網唱衰佢,告你一鑊就麻煩。

• lala_song 2014-10-27 15:26:29

好唔好食係食客講, 自己唔要面吹到幾好幾好食呢D一定唔幫襯