我的收藏
版主
申請
開區
申請
alexu1987
加入日期:2014-9-11
流動積分:98
查看 2702 回覆 7
按讚 0 按彈 0

我想問下~~~~ICBC招聘的做法?

• 本人想問下......ICBC......我今日去IN........IN完HR, 做埋中英測試后, 再IN埋個部門主管..........之后他叫我等两個星期內通知!!!

這樣情況係未已經代表不成功LA???

因為我有個FD 佢前几年之前IN ICBC..........佢IN 完HR+部門主管之后....即場話請她了!!!!

0 0
  • 好好味蛋糕 2014-9-18 20:25:25

係米teller先?唔一定,合適會有通知。

• Manwai_tvxq 2014-9-19 18:15:23

我都係前排先in完,佢都係同我講叫我兩個星期內等通知,但我等左一個星期就話請我la

• alexu1987 2014-9-21 22:53:24

好好味蛋糕 & MANWAI: 你IN 咩?>..........我IN IT........加上又無咩經驗....所以我比較難了........我係9/13 IN 的!!!

• Manwai_tvxq 2014-9-22 11:52:32

in teller,但in緊個時佢話會開分行,應該幾缺人ge

• 好好味蛋糕 2014-9-23 08:17:49

in teller

• hikarupal 2014-9-27 22:39:50

alexu1987 發表於 2014-9-21 22:53
    好好味蛋糕 & MANWAI: 你IN 咩?>..........我IN IT........加上又無咩經驗....所以我比較難了........我係9 ...

你係IN IT邊個部門先?

• kamancello 2014-10-14 18:30:27

請問中英文測試大概是測什麼內容?