我的收藏
版主
申請
開區
申請
newpride
加入日期:2004-8-8
流動積分:14953
查看 12443 回覆 7
按讚 0 按彈 0

私人貸款, 利率最低是那家銀行或機構?

• 我因為沒有任何抵押品, 也沒有擔保人, 但有幾家都可以免這些做私人貸款, 但利息都幾高.

舉例, 我借11萬, 分三年還, 每個月要還三千六百幾, 總成本要成兩萬一千左右.....利率是平息六厘.....好貴.....

因此想問大家, 有什麼銀行還可以用較低的利率去借?

0 0
  • Glenn 2017-12-23 15:21:51
    推薦

kenkenchen 發表於 2017-7-21 19:06
    可以試試澳門既安順財務,批得都幾快,可以Google搜索下,之前因為去旅行,借左3萬,不過息有D高,所以半年 ...

澳門安順財務 物業抵押利息大概幾多?放款快嗎?

• Danny9 2017-1-17 21:55:06

澳門街除左係銀行貸款利息底之外基本好少底息的機構了,以澳門ge市場走勢說實話平息6厘已經唔貴了,你無物業無單保人係銀行貸到貨已經好了不起了,之前我有樓去銀行貸款問左幾間幾間都唔批,我又唔係黑名單,但借個5萬仔周轉下都唔批,仲要等成半個月先復返我唔批,氣死我= ="

• kenkenchen 2017-7-21 19:06:03

可以試試澳門既安順財務,批得都幾快,可以Google搜索下,之前因為去旅行,借左3萬,不過息有D高,所以半年內都盡快還晒佢了,但都算幾正規既,主要因為比較急所以借了,短期周轉都ok既

• Sonkuan 2018-1-10 00:14:21

kenkenchen 發表於 2017-7-21 19:06
    可以試試澳門既安順財務,批得都幾快,可以Google搜索下,之前因為去旅行,借左3萬,不過息有D高,所以半年 ...

無物業、担保人、借?

• easymoney818 2018-8-21 00:27:41

easymoney818 明白社會各階層的週轉需要,竭盡所能撐住大家!有齊私人貸款、業主私人貸款同信用卡,面對任何週轉需要,都會全力撐到你盡!

• easymoney818 2018-9-23 12:20:47

Wechat easymoney818