我的收藏
版主
申請
www.@.com
加入日期:2011-2-13
流動積分:5943
查看 28502 回覆 644
按讚 0 按彈 0

[出售] wccwifi260 此人誠信非常有問題,我已中左招(有圖有真相)

各位  此人誠信非常有問題wccwifi260,我已中左招,部手提電腦moon開機一陣後有明顯白光點,我相信佢一定知,重同我講部機好靚,一定冇問題,要佢退貨就例牌奸商口吻,大家幚佢買野要認真小心!(如果要買請試清楚,我買左一個鐘都先有問題,叫佢退貨佢就就已比足時間我試,所以各位要買就試一至二小時冇問題先好比錢)

原來E部机之前已經有人叫過我買,系寫明moon系有白點的,即系明知有問題,博人地睇吾到,正book街,大家小心!

0 0
  • Warface 2016-8-6 22:09:04
    推薦

wccwifi260 發表於 2016-7-20 17:54
    我同幾多個人開火, 你自己數數先, 我日日賣電腦,我唔知有無賣過電腦比你, 有問題你有無打電話比我, 我同 ...

你賣二手電腦, 唔係全新電腦, 你賣嘅系二手壞嘅電腦!!

• Warface 2016-8-6 22:05:16
    推薦

wccwifi260 發表於 2016-7-21 17:33
    你之前無看清潔, 係唔係我部機都唔知, 你可以約我出來對質,我電話係63714397, 有問題我可以同你去消委會, ...

有問題我可以同你去消委會???人哋下次同你去揾司警啊

• Warface 2016-8-6 21:30:47
    推薦

wccwifi260 發表於 2016-7-21 17:33
    你之前無看清潔, 係唔係我部機都唔知, 你可以約我出來對質,我電話係63714397, 有問題我可以同你去消委會, ...

咁你點解賣D壞貨比人哋??你乜嘢居心?

• 19亞茂 2016-7-16 20:27:09
    推薦

wccwifi260 發表於 2016-7-13 17:15
    我幾時換賬號 換電話號碼 我係cyberctm 到現時只有一個賬號 無換電話,我電話係63714397  我唔知你有無同 ...

挑,使九氣,你賑號15年註冊,你間商場舖(永樂附近)執忍左九世啦!15年才重新做人註冊賬號呀?知你既人都知你做勿九啦,衰左就認,換賬號解決不了的

• tommy5637 2016-7-6 21:31:12

多谢提醒。

• Domingos2828 2016-7-6 21:55:26

睇佢出貼賣果D垃圾.就知佢收賣佬.

• www.@.com 2016-7-6 22:33:37

收賣佬都吾一定吾老實,只系E個就一定明呃姐

• gemini_522 2016-7-6 23:55:49

好在··冇買····多謝提醒!

• Sampson_Li 2016-7-7 04:46:29

跟 wccwifi260 前後買過 2 台 2 手 螢幕 , 覺得還不錯 !

• www.@.com 2016-7-7 10:36:38

總吾會全部都壞的,誠信既野系睇佢會吾會特燈做D野令你驗吾到有問題,又或者明知有問題吾同你講,之後就用E個做直口話你已試機,所以不退貨

• Warface 2016-7-8 00:28:21

www.@.com 發表於 2016-7-7 10:36
    總吾會全部都壞的,誠信既野系睇佢會吾會特燈做D野令你驗吾到有問題,又或者明知有問題吾同你講,之後就用E ...

收賣佬起你下面……

• www.@.com 2016-7-8 12:05:59

各位  此人誠信非常有問題,我已中左招,部手提電腦moon開機一陣後有明顯白光點,我相信佢一定知,重同我講部機好靚,一定冇問題,要佢退貨就例牌奸商口吻,大家幚佢買野要認真小心!(如果要買請試清楚,我買左一個鐘都先有問題,叫佢退貨佢就就已比足時間我試,所以各位要買就試一至二小時冇問題先好比錢)

• www.@.com 2016-7-11 11:33:42

各位  此人誠信非常有問題,我已中左招,部手提電腦moon開機一陣後有明顯白光點,我相信佢一定知,重同我講部機好靚,一定冇問題,要佢退貨就例牌奸商口吻,大家幚佢買野要認真小心!(如果要買請試清楚,我買左一個鐘都先有問題,叫佢退貨佢就就已比足時間我試,所以各位要買就試一至二小時冇問題先好比錢)

• macauparadise 2016-7-12 09:29:15

Domingos2828 發表於 2016-7-6 21:55
    睇佢出貼賣果D垃圾.就知佢收賣佬.

確實是!我幫他買左個電腦,張顯示卡用左一日就唔得,成部機都是執返來個種一看就知,舊就預左,又霉又殘又污嘈,還要混雜左一些大陸貨的零件,買左個教訓!