我的收藏
版主
申請
開區
申請
oscarkk
加入日期:2011-10-25
流動積分:1117
查看 10559 回覆 6
按讚 0 按彈 0

澳門除左銀行 有沒有正規財務借錢

• 申請左3間銀行私人貸款都唔批
    信用卡又唔批
    急借3萬蚊還番比朋友

0 0
  • oscarkk 2017-1-8 14:18:11

幫忙一下謝謝

• 裂魂斬 2017-1-9 23:59:39

澳門銀行私人貸款係難
    但信用卡都唔批.....
    澳門冇財務公司的,可以試下安順,money853.com
    但我試過冇抵押都係唔濕人

• oscarkk 2017-1-19 23:09:03

哎!!!!

• kenkenchen 2017-7-22 10:25:08

可以Google搜索澳門既安順財務,之前借過幾萬周轉,唔洗抵押同擔保,批得比銀行都快同易,就係息高D甘,都幾正規,可以試試

• 吳倩儀 2018-12-20 21:24:39

kenkenchen 發表於 2017-7-22 10:25
    可以Google搜索澳門既安順財務,之前借過幾萬周轉,唔洗抵押同擔保,批得比銀行都快同易,就係息高D甘,都 ...

咩都吾洗抵押?

• youngql 2018-12-24 14:18:22

不要太相信!其中有貓膩!嘗試了解接觸過:安X的業務員讓你簽約是你本來借5萬但他需要讓你借款契約裡面寫借了9萬,說是什麼先收什麼擔心違約的錢。擺明就是揾笨!其實正正規規收高一點利息大家都理解,但實借的錢和契約的金額不符就好有問題!當然不排除個人的暗箱操作而公司不知道!總之要好好看清楚條款啦!