我的收藏
版主
申請
開區
申請
uncleglobefish
加入日期:2016-10-3
流動積分:2302
查看 1920 回覆 9
按讚 0 按彈 0

大陸有d大肚婆真係⋯

尋晚去樓下超市買嘢
    埋單果陣有個孕婦不斷挨埋來
    我都買幾樣嘢好快姐
    佢第一次掂到我我回頭一望見到個大肚婆,都算啦,以為佢大肚應該小心下自己不會再挨埋來
    點知佢又再來一次!且比第一次更嚴重
    我又回頭望佢一眼
    佢都知道同我講:「不好意思」
    但係動作冇改變
    我心諗:「你係孕婦,個肚咁大,唔怕撞親?你唔怕我都怕啦!萬一你有咩閃失,我咪敗?」
    而家係咪大肚婆大曬呀?我覺得佢咁既質素真係唔應該生仔,佢嘅仔女咪繼承佢既質素囉
    明明排隊俾錢,你係我後面,你係都要衝埋來同我並排企,咪又係要等我比完錢先到你?搞咩呀?本來想話佢,諗諗佢係大肚婆都算啦

0 0
  • meng03 2018-8-20 11:35:56
    推薦

其實同大唔大肚冇乜關係,人嘅問題。

• uncleglobefish 2018-8-20 11:43:14

meng03 發表於 2018-8-20 11:35
    其實同大唔大肚冇乜關係,人嘅問題。

大住肚唔係應該驚同人碰撞咩?
    佢個肚已經好大
    仲不斷貼埋來我如果唔小心撞親佢我咪大鑊,都唔知佢急乜?一早睇到佢我都讓佢俾錢先啦

• 凡事能 2018-8-20 12:17:39

排銀行咪一樣(葡京中銀) ~~ 啲人趕住去死咁~~死都要人貼人貼咁企埋你隔離 ~ 我唔係咁咩有錢人 但都唔想你咁貼埋來 真係好仆街 9佢 仲要聲大夾惡咁 咁趕 快啲去死啦 去死都好快

• 凡事能 2018-8-20 12:18:52

有啲人 唔話佢 佢就得串進尺

• jjmsy 2018-8-20 12:19:44

大陸人係咁, 排隊係都要同前面貼到實, 好似咁樣會快啲咁, 不過佢哋肯排隊已經算係咁啦!

• meng03 2018-8-20 12:53:10

uncleglobefish 發表於 2018-8-20 11:43
    大住肚唔係應該驚同人碰撞咩?
    佢個肚已經好大
    仲不斷貼埋來我如果唔小心撞親佢我咪大鑊,都唔知佢急乜? ...

可能佢唔驚瓜 撞親你叫佢睇CAM囉

• uncleglobefish 2018-8-20 20:41:13

jjmsy 發表於 2018-8-20 12:19
    大陸人係咁, 排隊係都要同前面貼到實, 好似咁樣會快啲咁, 不過佢哋肯排隊已經算係咁啦! ...

呢點真係恐怖
    完全冇安全距離

• uncleglobefish 2018-8-20 20:41:44

meng03 發表於 2018-8-20 12:53
    可能佢唔驚瓜 撞親你叫佢睇CAM囉

你既建議唔錯,值得借鑑

• 阿奇哥 2019-4-10 00:02:44

可以的話,她隨時打你尖.