我的收藏
版主
申請
開區
申請
azgyz
加入日期:2013-5-8
流動積分:151
查看 1669 回覆 9
按讚 0 按彈 0

海關衰心跳快

• 今次海關又衰心跳快,究竟有咩方法可在克服緊張啊

0 0
  • 飛車會 2019-3-15 21:38:21

考你哥一個係靚女 ?

• Terry2013 2019-3-15 21:44:09

血壓定心電圖?

• azgyz 2019-3-15 22:11:06

就係量完血壓,話我心跳快

• z87399316z 2019-3-16 18:16:27

難聽啲講句,陪跑game 黎咋,你以為咁好考呀?個個都海關,個個唔洗做咩?

醒下拉,師兄,踏實啲搵份保安唔好咩?

• Alexhaha 2019-3-17 21:55:39

你心跳幾多呀,我戈陣緊張百幾都過

• JJ821 2019-3-18 16:25:03

其實澳門仲有好多人工高又有前途既工做既,驗身都緊張到咁,俾你考到你返工要陀住支槍架,咁騰點搞,無謂難為自己啦,利申:我無考海關

• manpop22 2019-3-18 17:54:52

當然有一D方法可以心跳慢D啦,不過呢~最重要係唔好太著緊呢個考試,我都有試過心跳快衰左,不過當自己唔再咁著緊個試,就好容易過到,加油啦!

• housechan 2019-3-19 18:26:41

JJ821 發表於 2019-3-18 16:25
    其實澳門仲有好多人工高又有前途既工做既,驗身都緊張到咁,俾你考到你返工要陀住支槍架,咁騰點搞,無謂難為自 ...

不太同意以上睇法, 緊張又不一定會令發揮轉向差的方向,  適當的緊張對專注力都有作用.

• housechan 2019-3-19 18:32:26

JJ821 發表於 2019-3-18 16:25
    其實澳門仲有好多人工高又有前途既工做既,驗身都緊張到咁,俾你考到你返工要陀住支槍架,咁騰點搞,無謂難為自 ...

又無話緊張狀態下一定發揮吾出自己的實力ge, 睇你習吾習慣在緊張狀態下思考及處理事情,  習慣左之後對發揮沒有影響嫁喎,  不合格只係人為在數值上的標準, 並不能反映佢在緊張時實際的處理能力.

所以你咁講並不完全正確