我的收藏
版主
申請
開區
申請
好心分手
加入日期:2004-8-8
流動積分:7893
查看 138752 回覆 32
按讚 0 按彈 0

喜歡為愛駒改裝嗎?

• 我架舊車換左15"鈴,喉&底bar
    單選投票, 共有 356 人參與投票
    您所在的用戶組沒有投票權限
    0 0
  • ACER 2009-4-24 20:14:47

回覆 #1 好心分手 的帖子

咁你有冇為自己身駒改裝過呀 ?

• 賴三 2009-4-25 00:48:21

手姐原來係車手呢架
    吼~~~吼~~~吼~~~

原帖由 好心分手 於 2009-4-24 17:14 發表
    我架舊車換左15"鈴,喉&底bar

• 好心分手 2009-4-25 10:36:41

原帖由 賴三 於 2009-4-25 00:48 發表
    手姐原來係車手呢架
    吼~~~吼~~~吼~~~
    其實我比較喜歡原裝車, 一來我唔捨得花太多錢響架車度, 二來我覺得原裝嘢同架車係最夾既! 至於嗰D改裝嘢係我愛人攪的, 又唔使我出錢, 呢幾樣我都可以接受

• 好心分手 2009-4-25 10:37:26

原帖由 ACER 於 2009-4-24 20:14 發表
    咁你有冇為自己身駒改裝過呀 ?
    你個腦就改裝過

• kanpfer 2009-4-25 10:59:57

我一日有幾多時間係架車到?可能長極都係一個鐘,所以我都唔會話太花錢去改。除非改完係用得著同有必要。

• 賴三 2009-4-26 02:24:29

我都係咁話
    有錢食左佢好過
    所以我投 no1.從不

原帖由 好心分手 於 2009-4-25 10:36 發表
    其實我比較喜歡原裝車, 一來我唔捨得花太多錢響架車度, 二來我覺得原裝嘢同架車係最夾既! 至於嗰D改裝嘢係我愛人攪的, 又唔使我出錢, 呢幾樣我都可以接受 ...

• 素瓜頭 2009-4-26 10:51:01

我都無興趣改車。如果要拎佢去改先滿意﹐咁就唔係愛駒啦。

• $400 2009-5-1 00:50:51

原帖由 好心分手 於 2009-4-24 17:14 發表
    我架舊車換左15"鈴,喉&底bar

有冇換底副ar

• 慢補路 2009-5-1 12:08:14

回覆 #8 素瓜頭 的帖子

改車睇下點改啫.....有好多人都係想部車更合自己心意同操控更得心應手

• 素瓜頭 2009-5-3 00:59:01

回覆 #10 慢補路 的帖子

係﹐不過大部份都係唔係跑車扮跑車﹐無得飛扮有得飛﹐著左air jordan就以為自己可以入樽﹗
    :cannothelp:

• Umac_Viva 2009-5-3 13:05:50

改車原則上其實無咩問題, 我都唔反對

不過就係有好多人追求改快部車

講真!!!澳門法律規定, 街道最高時速都係60, 過橋頂盡就係80

改快有咩用先? 除非你束意想遺法去危害其它人生命!

車行又係, 咁樣非法同人改快部車, 唔知佢地睇新聞見到有人超速撞死人, 會唔會有少少內疚心

好心俸勸一句, 唔好改到部車咁嘈嘈住人地訓覺, 一日到黑淨係識飛車

人人都有父母子女, 自私只會最終害到自己親人

• 好心分手 2009-5-4 11:18:38

原帖由 $400 於 2009-5-1 00:50 發表

有冇換底副ar
    換你死人頭!

• ACER 2009-5-5 00:15:06

原帖由 好心分手 於 2009-4-25 10:37 發表
    你個腦就改裝過

原帖由 好心分手 於 2009-5-4 11:18 發表
    換你死人頭!

:cannothelp: 仲有冇第句有d新意ga ?

• 好心分手 2009-5-5 12:23:52

原帖由 ACER 於 2009-5-5 00:15 發表

:cannothelp: 仲有冇第句有d新意ga ?
    你個死POP KAI