我的收藏
版主
申請
開區
申請
un_u
加入日期:2007-10-27
流動積分:2890
查看 4293 回覆 40
按讚 0 按彈 0

幫bb影藝術相?

• 如題,想唔想幫你地的bb留返好d的回憶相?

其實我真係好想同佢地兩兄弟影呀﹗
    但由於價錢問題,所以真係想認真考慮下…
    唔知大家有咩意見呢?
    同價錢係幾多呢?
    邊度影呢?
    單選投票, 共有 49 人參與投票
    65.31% (32)
    28.57% (14)
    0.00% (0)
    4.08% (2)
    2.04% (1)
    您所在的用戶組沒有投票權限
    0 0
  • TINAUN 2009-9-9 03:02:46

上星期同BB去左伽達影...星期四去選相...不過大囡係咁喊...吾知靚吾靚呢...
    不過D姐姐同靚仔攝影師都好有心機同BB玩...

• kate423 2009-9-9 06:18:13

伽達係邊架?幾錢到呀?

• un_u 2009-9-9 11:31:19

原帖由 kate423 於 2009-9-9 06:18 發表
    伽達係邊架?幾錢到呀?

我都想知,到時可以show張出黎欣賞嗎?

• Girlz 2009-9-9 12:44:46

原帖由 TINAUN 於 2009-9-9 03:02 發表
    上星期同BB去左伽達影...星期四去選相...不過大囡係咁喊...吾知靚吾靚呢...
    不過D姐姐同靚仔攝影師都好有心機同BB玩...

我都想知"伽逹"係邊呀?? 同埋係咩價錢呀?? 唔該!!

• 小乖乖@.@ 2009-9-9 14:45:42

我上年幫我囡囡係伽達影過...都ok的~~若有興趣可以上佢網度睇下...你打個名都reach到~

佢地都幾有心機影...起碼不停逗我個囡玩....^.^

• TINAUN 2009-9-10 01:47:52

回覆 #6 小乖乖@.@ 的帖子

係呀~~D姐姐好有心機撩BB...不過BB都係怕生保...
    地址:皇朝建興龍廣場22樓F
    TEL:2872 3666

• TINAUN 2009-9-10 01:49:24

原帖由 un_u 於 2009-9-9 11:31 發表

我都想知,到時可以show張出黎欣賞嗎?

我吾識係黎度POST相呀....
    你地有冇玩FACEBOOK....我識係個度POST囉...

• tiffany0929 2009-9-10 06:30:04

有冇人有興趣去影B相~
    多D人叫佢平D好WO~

• kate423 2009-9-10 11:49:38

我想影...但想遲d先影..因為bb e+ d頭髮好短呀~

• un_u 2009-9-10 13:04:46

原帖由 tiffany0929 於 2009-9-10 06:30 發表
    有冇人有興趣去影B相~
    多D人叫佢平D好WO~

大約幾錢呢?

• mhk1234567 2009-9-10 21:00:47

我啱啱同bb去HK影, 影咗2個鐘左右, 之後即時揀100張相連造相部 ($2,xxx), 仲有條link擺上網1年.

• un_u 2009-9-10 23:07:21

原帖由 mhk1234567 於 2009-9-10 21:00 發表
    我啱啱同bb去HK影, 影咗2個鐘左右, 之後即時揀100張相連造相部 ($2,xxx), 仲有條link擺上網1年.

條link係邊呀?

• tiffany0929 2009-9-11 01:05:04

回覆 #11 un_u 的帖子

咁咪SEE下有幾多人有興趣,之後大家再CHAT下去邊間再去同佢傾LOW

• !傻蚊! 2009-9-11 01:18:11

我又想同我B姐影~~~