我的收藏
版主
申請
開區
申請
BbBbA
加入日期:2007-6-13
流動積分:330
查看 2901 回覆 27
按讚 0 按彈 0

急﹗急@急﹗

• 究竟邊個組別到宣傳期後期會採取告急招數呢?
    多選投票: ( 最多可選 3 項 ), 共有 141 人參與投票
    您所在的用戶組沒有投票權限
    0 0
  • queeniebaby 2009-9-9 14:23:54

係到到投都睇唔出d咩結果啦...
    得咁少人~

• 太田 2009-9-9 14:36:42

告急招數係....?

• 澳門故事 2009-9-9 16:04:06

估計會係群力機會較大, 因為群力以及同心之間利用告急牌調動票源已經有前科, 而且上屆關姐打告急牌差d令婦聯喪失議席, 今次既然一般認為危機係出o係婦聯陳虹ge席位之上, 而同心票源相對穩定, 就好可能會趁此機會”還返個人情”都未定.

• Mac Au(麥歐) 2009-9-9 19:43:42

得兩隊四組係有親密關係...

• 2046mmm 2009-9-9 23:55:05

全城熱話,又煩又嘈.....

• BbBbA 2009-9-10 00:33:25

我覺得同心依然會告急,因為群力一急,同心就吾可以吾急,還人情?選舉吾系買菜,就吾知技巧方面兩隊表現會點?:cannothelp:

• 澳門故事 2009-9-10 12:54:54

原帖由 BbBbA 於 2009-9-10 00:33 發表
    我覺得同心依然會告急,因為群力一急,同心就吾可以吾急,還人情?選舉吾系買菜,就吾知技巧方面兩隊表現會點?:cannothelp:

我覺得佢地唔會咁無默契兩邊都告急掛?
    如果真係好似你講同心本身都唔係絕對穩陣,
    應該主動"伸出援手"機會不大,
    但係我覺得陳虹如果對個席位志在必得的話,
    應該就唔會無動作...

• nokiakei918 2009-9-10 13:16:25

15組 周庭a好樣衰:cannothelp:

• 永樂 2009-9-10 14:20:46

吳國昌,同香港長毛好好朋友,成日想係澳門搞事棍.

• xxiao 2009-9-10 15:35:59

原帖由 永樂 於 2009-9-10 14:20 發表
    吳國昌,同香港長毛好好朋友,成日想係澳門搞事棍.

我對長毛十分反感!:紅牌:

• 三郎 2009-9-10 16:46:46

唔明啊

• BbBbA 2009-9-11 12:10:22

其實告急既組別實情急吾急呢?

• 個別事件 2009-9-12 19:47:53

原帖由 nokiakei918 於 2009-9-10 13:16 發表
    15組 周庭a好樣衰:cannothelp:

人的出身無得選擇~