我的收藏
版主
申請
開區
申請
mini-mi
加入日期:2008-11-8
流動積分:1004
查看 10912 回覆 41
按讚 0 按彈 0

M記比漏野。。。

• 尋日去僑光M記打包,買返屋企先發現距地比小左個包。。。
    結果系選擇行10分鐘去拿返,來回20分鐘。。。當然,都可以選擇唔去拿,但條氣唔順﹗
    真系好惱阿﹗明明D野唔齊都講齊晒,一句對唔住,我就要晒20min。。。仲要同我講,下次遇到甘既情況可以打電話﹗
    擺明成日執落野比人拉。。。最衰系個紙袋度根本都無電話。。。
    M記比漏野,比錯野都唔系第一次拉。。。之前系(乙水)仔美食街都試過比少個包。。搞到我又要返轉頭拿﹗

搞到E+外帶成日有陰影,唔通次次都要自己cheek清楚先走。。。

0 0
  • KING9990 2010-5-31 21:12:25
    推薦

係M記買野,拒比錯或比小左,可以打電話去找經理...叫拒送返去你家的!!

拒地肯定要送...我每次都係甘叫拒送返來

• benteng 2010-3-28 11:55:31

聽人講試過返到屋企先知魚柳飽無左塊魚柳, 哈!
    P.S:張收據有電話.

• 涼歡涼粉 2010-3-29 01:26:03

經常都有發生,真係有理由話佢係有心唔比咁!

• mini-mi 2010-3-29 18:06:04

回覆 #2 benteng 的帖子

我cheek過,僑光果間張單系無電話既。。。如果有,我就唔會行多次,我會選擇打電話去鬧距地。。。
    距果陣同我講,下次遇到甘既情況可以打電話。。。
    我惱暴暴甘講,張單都無電話。。。
    距唔知講左D咩野。。。好似話遲D會有。。。
    惱得制,無留心聽。。。

• 小雁子 2010-3-30 11:18:11

所以我每次都自己睇下有冇汁漏野

• quin 2010-3-30 11:22:29

我都試過,但係我打電話去投訴,因為我嗰日去間m記d人態度好差﹗

• hgft 2010-4-2 19:12:24

T3T 我都試過LO
     應該係個新人GE年輕人~
    = ="番到屋企先知道佢執漏左~

• 可樂流星 2010-4-10 01:10:34

人地執漏都唔想ge,咁多客少樣嘢真係唔奇,當自己唔好彩,我咁多年都試過2次
    琴日叫小熊貓,三個麵外賣...我仲俾多2蚊貼士,平時都唔俾...點知...得2包湯,要同另一個同事share...

• BUBI 2010-4-14 00:01:17

有次在M記買了佰幾蚊野食,佢汁流左個包比我,返到屋企一睇..超嬲,

因為個包係買比我個仔食架,我即刻打181問那間M記幾號電話,

然後打去同佢講,我剛剛離買外賣,您又比流左個XX包我呀,

佢話吾好2,問我住邊,搵人送返比我,佢一聽到我話住邊到,

就停頓了一會,好似有D難處咁,(其實吾係離那家M記很遠,但就一定要JAR車)

我心唸,理得您死丫,如果佢叫我出去拿,我實產爆佢,加下又吾係我錯,我比曬錢架大佬呀

不過如果個包吾係比我個仔,咁樣我會算,最多係屋企@^$*@^!@$&,HEHE

• cyber90 2010-4-29 23:44:46

龍園個間都是經常發生~~~~~~~少包..少薯條主的東西都可以少~~~~~~忙還忙.都要做得專業少少~~~~~

• 司打口喪B 2010-4-30 12:35:56

原帖由 mini-mi 於 2010-3-28 08:30 發表
    尋日去僑光M記打包,買返屋企先發現距地比小左個包。。。
    結果系選擇行10分鐘去拿返,來回20分鐘。。。當然,都可以選擇唔去拿,但條氣唔順﹗
    真系好惱阿﹗明明D野唔齊都講齊晒,一句對唔住,我就要晒20min。。。仲要同我講,下次遇到甘 ...

無話你去買野呢間,好多間都周不時係咁架啦.

我覺得佢而家轉左一邊點餐一邊取餐,仲衰,又亂喎.

• sandy520 2010-5-13 20:20:26

= = m記不嬲都係甘~

幾年前已試過俾小左個包我啦~

我寧願俾小包薯條好過~~   個包先係飽肚既~~

• TINAUN 2010-5-19 21:04:05

成日都比漏架......所以我而家次次都check清楚先走.....

• pistachio 2010-5-23 13:18:40

原帖由 quin 於 2010-3-30 11:22 發表
    我都試過,但係我打電話去投訴,因為我嗰日去間m記d人態度好差﹗

我張收據都冇電話, 我剛去完高士德M, 我基本常成日都幫襯M記..
    但從未試過買個餐D服務差度如此的差!!
    我已經MARK得個個人個名...如果有意見箱我一定會去投訴佢..