我的收藏
版主
申請
開區
申請
魚腩
V.I.P|加入日期: 2010-1-20|積分: 13547
你需要登錄後才可以留言 登錄 | 註冊

holly.april 2018-7-3 15:52
魚腩⋯⋯
holly.april 2017-9-30 12:57
魚腩⋯⋯你好嗎
holly.april 2015-12-17 12:04
好耐無見,你好嗎?忙什麼呀?
holly.april 2015-4-18 10:58
今次錯手督錯入嚟
holly.april 2015-4-1 17:21
你都一樣,空間俾賊仔搬走曬啲野,你隻貓貓都唔見咗
RealEC 2014-11-28 10:20
淘寶購物OR上大陸入貨~搵運輸就搵我哋~幫你【慳錢慳時間!】 我們專業提供從大陸到澳門的物流運輸和澳門配送服務。 可承接全國各地至澳門的零散貨整車貨物。 無論喺要網上淘寶購物、大陸入貨運貨、家居裝修買材料,買家私,運輸同埋收貨都唔使愁~都可送到你手!!幫你慳錢~慳時間!!! 詳情可登入我地個FB專頁【www.facebook.com/real.ec001】來睇睇~ 亦可加我地既 wechat 或 Whatapps +853 6557261 進行聯繫諮詢. ... ...
holly.april 2014-11-21 16:08
既然係~世界朋友日~踩下地盤先
holly.april 2014-8-7 21:12
我會為你同你屋企人祝禱~
holly.april 2014-7-13 21:28
督錯入嚟~
魚腩偏愛綠色
holly.april 2014-6-25 00:38

holly.april 2014-5-13 10:18
靚仔好多      
holly.april 2014-5-12 23:25
換顏色喇?踩你地盤嘅日子好難睇呀~    青BB
holly.april 2014-1-31 11:59
恭喜發財!龍馬精神!心想事成!
魚腩 2013-12-16 20:24
換衫嘛,嘻嘻
holly.april 2013-12-16 19:17
點解頭先明明係黑底,宜家變草綠色嘅?
holly.april 2013-12-16 17:24
又錯手督咗入嚟,係咁易寫兩句喇:
黑蚊蚊 ,乜都睇唔到,門口喺邊?我要出番去~
查看全部
音樂盒
還沒有設置音樂盒的內容
最近訪客
  • 性別保密
  • 生日
  • 學歷小學
  • 個人主頁http://

查看全部個人資料

現在還沒有日誌

自由模塊1
自定義模塊1

現在還沒有動態

現在還沒有相冊

統計信息

已有 526 人來訪過

• 本月流動積分: --
  • 總流動積分: 10349
  • 本月人氣指數: --
  • 總人氣指數: --
  • 上月流動積分: --
  • 日誌: --
  • 相冊: --

現在還沒有記錄

重要聲明:本網站討論區內容是以即時上載留言的方式運作,澳門流動社區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,應自行判斷內容之真實性。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。澳門流動社區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。並遵守特區政府個人資料保護辦公室所公佈的「在互聯網上發佈個人資料的注意事項」.切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的內容,敬請自律。

小黑屋| Archiver| 澳門流動社區 CyberCTM.com