我的收藏
版主
申請
開區
申請
亂世中我等待
V.V.I.P|加入日期: 2006-10-5|積分: 23404
  •    發現自己愈來愈似一隻澳豬~~~~ 回覆
  • 也許這就是人生,就死有生,希望老師能夠舒服一點,不用痛苦,感謝教育之恩,救主俯聽我們、垂憐我們...... 回覆
  • 2014年~~第一POST~~成功鳥~~  回覆
  • 唔知點解~~呢排成日都好眼訓~~我係咪步入中年啦~~嗚~~  回覆
  • 終於都要買左人士最貴GA野~7位數字~~~仲要一係唔買~一買~買2間~~真係打後果30年都有排熬~~B T W大蕃薯叫我同佢求薰~~~真係想講~莆你呀MO....  回覆
  • 呢到又回復正常~~真係生生不息~生命力啦~~  回覆
  • 自從大蕃薯買左個焗之後~~佢不停咁試唔同GA焗雞~~我個肚腩~~嗚........  回覆
  • 周末扒龍舟~~~個人唔會OUT~~~YEAH~~~好句好句~~~~    回覆
  • 最近迷上网購~~~自覺將會陷入一個黑洞中~~我同一個C9仲有D咩分別呀~~大蕃薯還一味鼓吹我買買買~~去~~!!!!  回覆
  • 藍藍天空高掛我的夢~~ 深海潛入最深追逐確與眾不同~~沿途快樂自由陪伴我美夢成真因你讓我到處去碰    回覆
  • 幹~~~~~~~呢到竟然PO唔到文~~去` 回覆
  • 病病~~~好耐無見過D BB仔啦~~~好掛住哦 回覆
  • 好眼訓~~~~病病~~~好眼訓~~~~病病~~好眼訓~~~~病病~~好眼訓~~~~病病~~好眼訓~~~~病病~~~~~救命................ 回覆
  • 嗚~~~~自從大蕃薯係街執左D貓貓反屋企之後~~~小蕃薯失寵了........................  回覆
  • 金價跌~~~係時候入反多少手飾以備不時之需啦~~最好就係勸下D親戚朋友打反幾隻豬仔牌同手鐲仔比過我~~HEHE~~今次發達了~~~!!!!!    回覆

現在還沒有動態

湖上十年功------西灣湖龍舟回憶 2016-09-23
睇到今日報紙,有一種鐵達尼呀婆睇到新聞GA感覺,唔係因為我係西灣湖漏低左「海洋之心」,而是那些年…… 2003年左右,初入大學,膽粗粗跟人去學划 ...
(417)次閱讀|(0)個評論
驚喜的2016年 2016-05-18
2016年,其實只係過左一半都未到,但就正好應驗左一句說話 不強求,不強求,愛上荒謬。 當我放手所有之前我認為重要的事,重新組合,發現,尋找我想要的 慢慢 ...
(394)次閱讀|(0)個評論
日復日的 2016-01-26
營營役役,放工後都失去~玩樂的能力,這就是傳說中的成長嗎? 好不想長大,最近發現失去的能力太多,失去對發現新事物歡樂的能力是可悲的。 失去把問題沉淪再 ...
(497)次閱讀|(0)個評論
2015年 2015-12-31
最後一日,好累,因為太忙,近日都沒有好好睡覺,但那很好,很有活著的感覺!^^
(483)次閱讀|(0)個評論
幸福小點心~~ 2013-01-25
以前~~~ 每次工作的地方~如果有女同事收到花~~我都會好羨慕~~\ 雖然~還是覺得示威意味比較重一點~~而且講真~~送花真的沒有太多作用~~我是一個喜歡種花的人~~實 ...
(621)次閱讀|(0)個評論
上帝要你滅亡~~必先令你瘋狂 2013-01-16
....常言道,上帝要你滅亡,必先令你瘋狂,這真理我是堅信的... B T W,已經連續2個星期,我偷懶的周六道理班都閃人,只放大蕃薯一個去上諄,但神父已經2個星期 ...
(587)次閱讀|(0)個評論

查看更多

你需要登錄後才可以留言 登錄 | 註冊

亂世中我等待 2016-2-24 17:51
呢排都食得太飽...........

屋企人結婚都提不起勁減減胖~~~再過一個星期又去台灣做豬仔~~~~~~

月巴~~~
亂世中我等待 2015-12-31 08:21
2015最後一POST~~^^
亂世中我等待 2015-7-31 11:52
比懶懶虫侵占左...............
亂世中我等待 2015-4-9 11:20
巧得人驚驚~~~改版改到唔識用~~但最重要係~唔需要再嘈~~因為呢個世界唔會因為你唔識用一樣野~而去改變黎遷就你~~也許這就是人們所希冀的~~進步~~!
亂世中我等待 2012-11-23 16:39
遊戲就算輸了亦有限,難過像過山車哪麼辦?前程不管可否錦繡加燦爛,認真地玩、 全心去玩,更好玩.........
亂世中我等待 2012-8-9 16:46
水靜鵝飛...............
鬼馬老婆婆 2012-3-22 00:05
睇唔睇到我呀?Over.
亂世中我等待 2008-1-16 14:42
冷風吹,心裡空虛.... 車飛向遠方,在無能傷心的人是誰.... 人漸累..情也漸累....懷住了的心偏卻是醉... 咀邊濕透是淚..沒有勇氣說再會又伴隨.. 推不開心中的罪.. 再拼命追....
hou0702 2008-1-14 01:01
天 氣 轉 冷 ,記 得 添 衣 ,保 重 身 體.
亂世中我等待 2008-1-9 14:28
好簡單... 因為我地個騎樓唔係對住正東囉
hou0702 2008-1-9 11:50
哦 ....原來 原始 ,一 時 看 錯 ,點 解 妳 沒 有 影 到 " 太 陽 伯 伯 "??
亂世中我等待 2008-1-8 14:29
係日出................唔係晚霞呀~~大哥
hou0702 2008-1-8 10:29
嘩!!!!原 來 馬 來西亞 晚 霞 這 麼 美 ..... 妳 不 放 的 相 上 來 看 真 不 知 道 原 來 這 樣 美 ....咦....圖 中 有 個 打 電 話 女 仔 ???這 麼 細 ...看 不 清 楚 呢 ....
亂世中我等待 2008-1-8 09:12
對...... FEEL SO GOOD
hou0702 2008-1-8 01:15
旅 行 最 重 要 開 心 ....對 嗎 ?
亂世中我等待 2008-1-7 11:55
無呀~~~~連肉骨茶都無飲~~天呀~~想死~
查看全部

重要聲明:本網站討論區內容是以即時上載留言的方式運作,澳門流動社區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,會員及用戶不應信賴內容,應自行判斷內容之真實性。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。澳門流動社區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。會員及用戶應遵守澳門流動社區守則。

小黑屋| Archiver| 澳門流動社區 CyberCTM.com