我的收藏
版主
申請
開區
申請
va_874boy
Zealous User|加入日期: 2012-2-24|積分: 2429
統計信息

已有 332 人來訪過

• 本月流動積分: --
  • 總流動積分: 1163
  • 本月人氣指數: --
  • 總人氣指數: --
  • 上月流動積分: --
  • 日誌: --
  • 相冊: --

現在還沒有相冊

現在還沒有記錄

現在還沒有動態

現在還沒有日誌

你需要登錄後才可以留言 登錄 | 註冊

fog 2014-3-13 17:20
要兩套,Tel 66882902
justinka 2012-4-12 16:17
va_874boy: 有冇相睇??
咩相????????????????????
alchemo 2012-3-12 08:33
va_874boy: 250出邊都買到了~太貴了~最平几多?
咁你話幾錢?
kitty711 2012-3-11 12:38
va_874boy: REZEK R95C及紅迷三十週年版 + 特典透明甲仲有冇??紅迷有冇跟電鍍金屬刀??
MG Rezel 95C 同埋 MG 紅迷三十週年版 +特典有。330+390 = 720
MG 紅迷有兩把電鍍刀。全部均只得一盒,要就留電話電聯交收..THANKS
SMS OR WHATSAPP ME 63685986
va_874boy 2012-3-7 11:58
咁正係買阿修羅王九十蚊可以嗎?可以的話短訊或打比我66885329呀華。
Kelgi 2012-3-7 10:12
va_874boy: 呂蒙水軍+阿修羅王一齊買最平几多錢?
嗰兩盒已經好平 = ='', 最多平多5蚊比你. 185兩盒.
va_874boy 2012-3-7 01:36
如你先打比我或短訊我再傾66885329華。因為上網好累好人慢…………
va_874boy 2012-3-6 21:14
係太貴了……
chek2010 2012-3-6 21:00
拿, 一口價$150 ,你唔要有另外人要, 你再賣番比人地都有得賺 , 康公廟交貨,冇得試飛, 因為會玩厭 , 不過保證一切正常
va_874boy 2012-3-6 20:33
我正係要“阿修羅王”90蚊可以嗎?我即要!
va_874boy 2012-3-6 16:36
太貴了,百五的話我會即刻要晒!
Kelgi 2012-3-6 12:19
va_874boy: 呂蒙水軍+阿修羅王一齊買最平几多錢?
嗰兩盒已經好平喇... 最多平多5蚊比你.  

185兩盒
va_874boy 2012-3-6 08:09
我想問的是ipad2
ak472 2012-3-6 01:57
va_874boy: 你有好多部咩?
有一部ipad2 一部moto xoom, 一張display card
chek2010 2012-3-6 01:41
挽過1兩次, 要室內或冇風 , 大陸人仔300 , $170比你.
va_874boy 2012-3-4 23:16
你都用左几耐??有冇單??你會想我加多少錢??
查看全部

現在還沒有好友

最近訪客

現在還沒有訪客

重要聲明:本網站討論區內容是以即時上載留言的方式運作,澳門流動社區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,會員及用戶不應信賴內容,應自行判斷內容之真實性。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。澳門流動社區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。會員及用戶應遵守澳門流動社區守則。

小黑屋| Archiver| 澳門流動社區 CyberCTM.com