我的收藏
版主
申請
開區
申請
bbchan
V.I.P|加入日期: 2006-11-16|積分: 10619
音樂盒
還沒有設置音樂盒的內容
統計信息

已有 14291 人來訪過

• 本月流動積分: --
  • 總流動積分: 2441
  • 本月人氣指數: --
  • 總人氣指數: 8106
  • 上月流動積分: --
  • 日誌: 1
  • 相冊: --

現在還沒有相冊

現在還沒有記錄

• 性別保密
  • 生日
  • 居住地澳門 澳門

查看全部個人資料

隨意•••••• 2013-05-21
不懂如何自處,我的心情糟透了!很想找人傾訴下,但要找到適合的對象並不易啊!唯有在此胡亂塗寫吧〜div><div>也只不過是想舒 ...
(392)次閱讀|(0)個評論
12月27日............ 2011-12-27
(437)次閱讀|(1)個評論
網絡世界...... 2011-12-26
(438)次閱讀|(0)個評論
今年的中秋節... 2011-09-13
(471)次閱讀|(1)個評論
今晚好掛住媽媽........... 2011-05-08
(431)次閱讀|(1)個評論
~.~" 2011-01-04
(408)次閱讀|(0)個評論

查看更多

你需要登錄後才可以留言 登錄 | 註冊

sue8825 2011-6-16 02:21
這是一個享受陽光下的事業喔~ 只需Email註冊就能啟動~ 快來搶先體驗~ >>>http://bit.ly/iGI182 分享訊息如有打擾抱歉了,請刪除^^
bbq8833 2009-12-1 16:56
hihi ... long time no see ... ^^
翻版柯南 2009-5-31 15:35
做咩無心情呀 看來你唔多開心咁WOR
翻版柯南 2009-5-5 00:06
long time no c
翻版柯南 2009-4-13 03:00
HI??
布甸國公主 2009-2-27 00:06
大姐姐, 好耐無同你傾計...好多時係公司又唔方便同你傾.....岩岩見到你去我space 留言....所以就黎你度留言比你..
herbalife99 2009-2-8 23:30
Happy New Year!
ACER 2008-12-13 04:41
oh~ no~~~~~~
八王子 2008-11-23 17:06
跟不跟我去下江南 ^_^
ACER 2008-10-24 19:53
好耐唔見 , msn都係......
isabellee 2008-10-16 04:59
BB陳悄悄話比自己睇呀
bbchan 2008-10-9 11:33
小妹妹~~係呀,我msn中咗毒,部機都係...未整好, 你記住唔好打開我send戈d file呀~
布甸國公主 2008-10-8 21:21
大姐姐, 你個msn 係咪比人偷左密碼.. 因為"你" 成日都send d野黎...差唔多每5分鐘就一次, 來來去去都係果d 野...但好明顯果個人應該又唔係你........................
八王子 2008-9-14 20:56
在一個滿天星星的季節裡 吹著清涼的秋風 (不過今日30幾度wor) 用心地許下願望 在中秋的季節裡 祝各位開開心心地過每一天 中秋節快樂哦 ~~~
bbchan 2008-9-11 10:41
王子~~你真係好鬼奸... 戈晚你都呃咗我唔少分啦~ 我一定會搵你報仇架~(當然要包包...)
八王子 2008-9-10 22:24
如果不是邊有 ++++ 分呀 kakaka
查看全部
最近訪客

現在還沒有訪客

重要聲明:本網站討論區內容是以即時上載留言的方式運作,澳門流動社區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,應自行判斷內容之真實性。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。澳門流動社區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。並遵守特區政府個人資料保護辦公室所公佈的「在互聯網上發佈個人資料的注意事項」.切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的內容,敬請自律。

小黑屋| Archiver| 澳門流動社區 CyberCTM.com