我的收藏
版主
申請
開區
申請
holly.april
V.I.P|加入日期: 2012-8-24|積分: 13936
最近訪客

現在還沒有訪客

統計信息

已有 1063 人來訪過

• 本月流動積分: --
  • 總流動積分: 10526
  • 本月人氣指數: --
  • 總人氣指數: --
  • 上月流動積分: --
  • 日誌: 2
  • 相冊: 1
你需要登錄後才可以留言 登錄 | 註冊

莽民 2016-4-16 22:59
holly.april: Hi, 好耐無見,你好嗎?有無踩狗55呀
Hi,你好!我依家醒咗好多啦,哈哈哈..
莽民 2016-4-16 22:56
holly.april: Hi, 好耐無見,你好嗎?有無踩狗55呀
Hi,你好!我依家醒咗好多啦,哈哈哈..
1109Cherry 2015-3-17 23:55
holly.april: Hello!
Never give up~thx~!!
holly.april 2015-2-8 21:01
Ok 呀,衹係工作上比較較忙
唔知妳幾時再上嚟,預祝妳~恭喜發財 身體健康 心想事成
安安佳佳@@ 2015-2-7 11:38
Hello,最近好嗎?很少入討論區,因為入唔到
1109Cherry 2014-11-25 15:00
holly.april: 屋主~加油呀!
Thx~~!
onicapigpig 2014-11-2 09:13
holly.april: 嘩!咁耐唔上嚟打掃,小心發毛呀.......
我都驚驚地,
安安佳佳@@ 2014-10-23 22:42
holly.april: 佳佳妳係咪更新咗軟件8.0.2 所以明顯有好多問題?
係呀!我對佢真係又愛又恨!
安安佳佳@@ 2014-9-29 14:03
holly.april: Morning~
嘩!妳成日都咁早上嚟嘅?
Time:00:14
Coz that is my private time
安安佳佳@@ 2014-9-29 00:14
Hello, how a u, fd
安安佳佳@@ 2014-9-16 00:27
holly.april: 咁月中至月尾先騷擾妳啦 ~
好友又點可以叫騷擾呢
安安佳佳@@ 2014-9-15 22:44
holly.april: 1-督我的好友,會顯示所有朋友,朋友下方會有:打招呼、悄悄話、互動⋯等等選擇
2-自己空間,督好友,一樣,祇係轉折D
唔好咁講,因為妳忙,停留呢度時間唔長嘛
...
通常月頭都是較忙的日子
安安佳佳@@ 2014-9-14 14:35
holly.april: 午安呀 ^_^   
April,我好蠢呀!唔識點用提醒和你們打招呼,只好留言囉
安安佳佳@@ 2014-7-11 18:29
holly.april: X222~又洗佳佳版    
X222成日幫我洗,所以我好乾淨㗎XDD
安安佳佳@@ 2014-6-10 14:48
holly.april: 點解呀?你明明係地球人喎!
雜草係喺幾困難的環境都可以生存,我希望我係一條雜草。
安安佳佳@@ 2014-6-9 19:29
holly.april: 肥卜睇到,覺得好有意思要同各位老友記在此分享:
每天走路,關注一下腳下的草、身邊的花、枝上的葉,他們如此卑微的生命都美麗的活着,相比之下我們反而顯得更渺小 ...
其實我從來都覺得自己是雜草㗎
查看全部

重要聲明:本網站討論區內容是以即時上載留言的方式運作,澳門流動社區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,應自行判斷內容之真實性。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。澳門流動社區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。並遵守特區政府個人資料保護辦公室所公佈的「在互聯網上發佈個人資料的注意事項」.切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的內容,敬請自律。

小黑屋| Archiver| 澳門流動社區 CyberCTM.com