我的收藏
版主
申請
開區
申請
kymco
加入日期:2009-9-27
流動積分:18907
查看 223042 回覆 79
按讚 0 按彈 0

購買新車(125)

• 因為近日有人攪事,本人將舊貼DEL咗,現重新投票
    以上都係 FI 車,請大家發表意見,但嚴禁以下動作:
    1.話人"打手"
    2.故意搵車廠缺點,等人唔買嗰個廠牌
    但歡迎讚賞他廠車特點,好讓大家可以學習,但如果發現有人違反以上其中一項者,下次有活動時,將被列作"不受歡迎人士"敬請注意,多謝合作!

多選投票: ( 最多可選 9 項 ), 共有 419 人參與投票
    您所在的用戶組沒有投票權限
    0 0
  • coconut168 2011-4-18 23:09:08

樓主呢個投票好有 problem.
    1. 以前 vote 左, 點解又 vote 過?
    2. 點解冇Yamaha車嘅 choice?
    3. 有9個 choice, 點解可以最多選9項?

• jeraldip 2011-4-19 16:06:59

無Yamaha嘅點解
    ?

• lSee 2011-4-19 17:06:57

回覆 #3 jeraldip 的帖子

睇樓主個名同d奇怪選項, 不難聯想到是某牌子廣告貼,

之前有個 同名 舊投票貼, 在眾多選項中, 樓主只放了左一部 Yamaha 車(新勁戰)比人選擇,

兩、三百網友投左票, 誰知最多人選新勁戰 !

之後樓主刪左個貼, 選擇中唔加 Yamaha 車, 水d網友再做小圈子投票,
    唉, 第一貼寫到好似係 cyberctm 話事人, 當d車區版主冇到, 真攪笑 ...      

• v904sh1234 2011-4-19 23:57:01

JETPOWER都唔錯

• *By-大根* 2011-4-20 01:07:14

點解無yamaha

• DoReMeFaSo 2011-4-20 01:20:36

上面 9 款都唔係我嘅心水喎.

• kymco 2011-4-20 07:29:16

回覆 #7 DoReMeFaSo 的帖子

1.無心水嘅可以棄權,但請留意唔能夠違反我响#1個嘅條件,特別係頭一個
    2.因為我唔排除會攪聚會,遊車河等活動,交流心得,所以大家唔好誤會我"寫到好似係 cyberctm 話事人, 當d車區版主冇到",只不過如果我發現係有人違反呢兩項(特別係話人係"打手")嘅話,我唔會俾佢參加,佢堅持要參加嘅話,要加佢價

• lance639 2011-4-20 13:05:04

點解無y記車???

我想投GTR aero 喔。。。

• 賴三 2011-4-20 14:43:26

請大家不要說kymco是打手

• 大關 2011-4-20 14:46:43

會員 kymco 絕對不是品牌 KYMCO的打手

• accionkenny 2011-4-20 17:51:08

第1,點解G5同超5分開2個黎選,,
    NEX同GSR就1個?
    第2,點解無Y記車
    第3,點解SYM無JETPROWER

• *By-大根* 2011-4-20 19:52:39

回覆 #12 accionkenny 的帖子

好明顯... 自己諗

• T-back小人類 2011-4-20 20:17:25

#01講到好均真,但睇完投票原來都好偏心

• gabrial 2011-4-21 01:08:44

Yamaha : 0個選擇
    Kymco   : 4個選擇
    Suzuki   : 2個選擇
    SYM      : 2個選擇
    PGO      : 1個選擇

相信樓主設計呢個投票時已經偏幫某個品牌.