我的收藏
版主
申請
開區
申請

購買新車(125)

• masahou 2011-9-3 13:00:41

其實咩叫打手

• kymco 2011-9-3 14:24:24

原帖由 masahou 於 2011-9-3 13:00 發表
    其實咩叫打手

打手就係只會推一個品牌,其他品牌有彈無讚,而且係針對有關用家一有問題去作為攻擊對方;好處在於以此可以令人買新車時唔會考慮有關廠牌,壞處係如果此有關問題發生響自己支持嘅廠牌上,等於自摑嘴巴;而我本人只會針對車輛設計問題,知己知彼,好嘅認為應予學習及分享,唔好嘅建議修正,再差嘅最好唔好俾佢入口

• 大關 2011-9-4 13:48:04

原帖由 masahou 於 2011-9-3 13:00 發表
    其實咩叫打手

打手就係只會推一個品牌,其他品牌有彈無讚,而且係針對有關用家一有問題去作為攻擊對方;好處在於以此可以令人買新車時唔會考慮有關廠牌,壞處係如果此有關問題發生響自己支持嘅廠牌上,等於自摑嘴巴;而某會員名同某垃圾車廠名稱一樣,明眼人一睇就知佢係咩人啦,某K字頭會員從不提及Kymco車食機油/死火等問題,連投票選項都係一堆無人揀嘅垃圾K牌車,Yamaha嘅車就一部都無,咁當然啦,唔幫K牌賣廣告佢邊有錢收先得GA,http://forum.cyberctm.com/forum/viewthread.php?tid=10212746 ,而且一唔夠人有道理就開始語無倫次,又咩自宮又岳不群,真係啼笑皆非

• kymco 2011-9-4 19:42:05

原帖由 大關 於 2011-9-4 13:48 發表

打手就係只會推一個品牌,其他品牌有彈無讚,而且係針對有關用家一有問題去作為攻擊對方;好處在於以此可以令人買新車時唔會考慮有關廠牌,壞處係如果此有關問題發生響自己支持嘅廠牌上,等於自摑嘴巴;而某會員名同某垃 ...

嘩!有人講緊自己

• 無限MUGEN 2011-9-26 00:28:13

打手味好重.. y記d車一部都無 點解k記會佔左9個佔4個位   唔係打手貼我就唔信囉   

• house96 2011-9-26 01:36:21

應該系樓主想買新車,叫大家幫去選佢自己的心水車,應該唔系打手與非打手的問題。

• kymco 2011-9-26 08:13:35

原帖由 house96 於 2011-9-26 01:36 發表
    應該系樓主想買新車,叫大家幫去選佢自己的心水車,應該唔系打手與非打手的問題。

你講得啱,我就係想買新車,並將而家用開嗰部退落嚟作為工作車

• 專業睇樓員 2011-12-31 21:50:21

呢個貼目的show 光陽d垃圾車出黎?

• kymco 2012-1-1 08:38:04

原帖由 專業睇樓員 於 2011-12-31 21:50 發表
    呢個貼目的show 光陽d垃圾車出黎?

係叫你返屋企等消息

• 專業睇樓員 2012-1-1 15:20:09

原帖由 kymco 於 2012-1-1 08:38 發表

係叫你返屋企等消息

等陽光抄你魷呢?  系就好,搵返個正常d既人頂替,生意都會好d

• kymco 2012-1-2 03:15:54

原帖由 專業睇樓員 於 2012-1-1 15:20 發表

等陽光抄你魷呢?  系就好,搵返個正常d既人頂替,生意都會好d

係都先炒你先啦,想叫人炒我你不如去代理到見我,正所謂"不成功,便自官" ,只有話人唔正常嘅人心理唔平衡

• gaga1990 2012-1-13 09:21:18

oo...too bad!!!

• gaga1990 2012-1-13 09:22:07

• kymco 2012-1-13 09:40:22

gaga1990 發表於 2012-1-13 09:22

唔知你想點

• Santos.R 2012-1-18 03:14:14

又冇山葉(Yamaha).......唉...真係公平,公正,公開.....邊夠你玩....