我的收藏
版主
申請
開區
申請

你地訓邊個牌子ge床褥??

• manciyt 2012-3-16 16:59:59

海馬平靚正~~

• FLYRABBIT 2012-4-5 11:31:13

請問sealy, 格林百蘭同席夢思,, 呢三張床肉除左幸運閣有賣, 澳門仲有無其他方有賣丫? thx!!!

• JNN 2012-5-20 12:39:44

我條腰都要事,想換床褥,但又唔想買咁貴,聽你地講海馬都ok,咁我想問下你地應買邊款海馬床褥 ?謝

• JNN 2012-5-21 22:08:38

small_baby_cat 發表於 2011-12-31 15:34
    我個張斯林百蘭, 瞓左3年, 仲超舒服~無問題, 軟中大硬好正~
    個時痕下心買萬幾蚊的床褥, 都值GE ...

林百蘭系未即系sealy呀?我頭先去睇岩一個叫喜悅同卓健ga,折左一張5千幾,另一張8千幾,謝

• small_baby_cat 2012-5-21 23:22:56

sealy 即係絲蓮~係另一個出名的牌子~

• JNN 2012-5-22 11:57:28

但sealy都有分好多個級數,一般人應買幾咩級數先夠用?謝

• goodmorning 2012-5-22 22:49:48

最緊要係要真正瞓上去試下,每個牌子每個系列唔同。我買左八百伴最貴的一張愛皇健,還不如之前2500無牌子的舒服。

• JNN 2012-5-23 13:18:46

我都會訓上去試下,但唔知邊d床裖先適合自己,有d人又話平訓同側訓(床裖與腰之間是否放到手),有d人又話應無空隙,但又d又話要有空隙先得.
    同埋真系要訓耐左先知,好唔好用,舒唔舒服

• piggy2012 2012-5-25 20:40:27

ninoo 發表於 2011-11-17 03:24
    海馬床褥邊度買好呀.....傢俬店會抵d定係專門店會抵d???

• JNN 2012-6-17 13:02:35

利是 發表於 2011-10-4 14:00
    愛皇健護脊床褥

你系未系八百半買呀?幾錢呀?用左幾多年?因我之前系買睡康寧兩三年已陷左,謝

• Peppy 2012-8-16 13:37:41

全家sinomax

• murasame 2012-9-25 12:33:57

JNN 發表於 2012-5-21 22:08
    林百蘭系未即系sealy呀?我頭先去睇岩一個叫喜悅同卓健ga,折左一張5千幾,另一張8千幾,謝 ...

斯林百蘭好似係馬拉牌子, seally貴到飛起~

• pingigi 2012-10-19 19:12:57

最好不要彈黃

因為其中一個人郁或上床都feel到所以 我好在買jor sinomax je~
    如果係彈黃弟日嗅b放左bb係自己張大床訓左如果你郁或有人上落床會震到bb
    Bb可能會甴醒

• Qingqing媽媽 2012-10-28 23:02:15

澳門邊到有試床墊専區。我想試多幾個牌子床墊。幸運閣唔系買電腦噶咩?

• 小吉仔 2013-10-29 23:31:53

唔知有無人用華士古對面個間C字頭的牌子,依架二三仟蚊,好唔好訓?
    Qin Qing ...幸運閣除咗賣電腦,重有傢俬廣場,去到就見到