我的收藏
版主
申請
開區
申請

縮縮奇 VS 安打

• Xanlong 2011-10-10 18:17:35

回覆 #30 LAIN 的帖子

得o既我都想......問題係目前又未得,草到下年隨時加價,上年我只係睇香港果邊個價同今年比已經加左1萬......先唔理車稅會唔會加,我估計下年車價就加硬,到時真係要比多果一萬仲慘過供多幾千.........

• Xanlong 2011-10-10 20:58:05

回覆 #32 dream_workshop 的帖子

所以我都要去問問銀行先

• J0ey 2011-10-10 23:40:07

回覆 #27 Xanlong 的帖子

你諗住長揸就1定要搵部自己鐘意既...

比住5,6,7成做首期 , 冇咁傷 ,   <--得唔得架...??

• J0ey 2011-10-10 23:41:24

回覆 #28 dream_workshop 的帖子

Z1000 呀..????

• J0ey 2011-10-11 00:20:34

回覆 #36 dream_workshop 的帖子

正 , 最正哥部公升級街車....

• J0ey 2011-10-11 01:34:10

回覆 #38 dream_workshop 的帖子

捨得同攞得出十幾萬出黎買電單車 , 應該開心至真...

• derekst 2011-10-11 08:03:06

回覆 #33 Xanlong 的帖子

去bcm問下la...我戈陣去bcm係4厘35...

• HYKS 2011-10-11 08:08:52

原帖由 dream_workshop 於 2011-10-11 01:24 發表
    雪糕記返貨要15萬,聽完價錢係咪仲正呢..........

半年前我問600rr佢話要14個 ...不過千金難買心頭好

• HYKS 2011-10-11 08:12:03

原帖由 Xanlong 於 2011-10-10 18:17 發表
    得o既我都想......問題係目前又未得,草到下年隨時加價,上年我只係睇香港果邊個價同今年比已經加左1萬......先唔理車稅會唔會加,我估計下年車價就加硬,到時真係要比多果一萬仲慘過供多幾千......... ...

歐洲車個價應該都會几穩?

• Xanlong 2011-10-11 10:19:47

回覆 #34 J0ey 的帖子

我已經預左多過5成首期架喇,原本以為12萬左右,點知問完係13萬5.......搞到我迷茫左2日...好唔好唔揀佢揀部十萬o既次選....後尾同d朋友同埋老婆傾完,佢地一致認為,我就算揀左次選平d,不過唔係自己最鐘意果部,第日實會後悔,玩下手幾個月就賣車,於是話真係鐘意o既貴d都揀返果部

所以我揀果部一定唔會係我頭像果部架喇

• Xanlong 2011-10-11 10:22:04

回覆 #42 HYKS 的帖子

好難講......我由未考車睇住香港d網個價,由原來十萬唔洗加到依家11萬,只係岩岩由2010年踏入2011年o既事.....不過當時仲未考牌無諗過買

• Xanlong 2011-10-11 10:23:24

回覆 #40 derekst 的帖子

雖然我o向bcm出糧,不過d錢都會入返曬去bnu個戶口度,我打算問問bnu先