我的收藏
版主
申請
開區
申請
Jose9055
加入日期:2011-8-10
流動積分:46
查看 2741 回覆 7
按讚 0 按彈 0

XX醫院

• 我帶個女去睇病,驗尿照x光片收費265,下午去聽報告,聽完之後叫佢俾番份報告我,點知仲要收我一完影印費,真糸搶錢醫院。

0 0
  • hanacheang 2011-11-22 16:28:15

搶錢醫院!!!上次我睇頭痛,睇神經內科,個醫生按都無按過我邊個位置痛呀!!就開左d藥叫我走啦!!還要收mop300呀!!

• hunterwong 2011-11-25 12:44:17

07年....年中左右....我有偏頭痛...痛到真係做吾到野...跟住去睇神經科...第一次去...佢係頸接近頭骨位置打針...開始時有點痛...但因麻醉藥發揮作用...過左一陣無乜感覺..打完針...好左好多...但再過一排又開始痛番...再去搵番同一個醫生睇....佢再同我係同一個位置打針(好似叫封閉針)...今次同樣一開頭就痛...不同之處係...痛不但無因為麻醉藥而減輕...而且更因為醫生佢不斷用針係到係咁"了"而痛到不得了...我就一未係到大叫痛...醫生就話麻醉藥未發揮作用je...再忍多陣...跟住我就見到我條頸係咁流血...個護士仲講..你都幾忍得喎...到最後都仲係好痛...當醫生拿番支針出黎再轉身一望工作枱先知...原來無加到麻醉藥...我即刻一句x.... 佢又吾出聲...跟住個護士又吾敢出聲...就咁叫我坐番係到...話等一陣先走...之後再幫我止血...但個醫生一路都無再出過聲....所以...忠告大家...小心為上....

• tak_talk 2011-12-5 17:46:25

澳門有三間醫院, 你地講係邊間呀

• maike 2012-5-23 23:33:58

之吾系
    搶錢醫院!!!

• Ritinha 2012-5-24 00:56:39

唔係個個都係咁GE,早排我胃炎去左佢地GE急診度睇,同我吊針歌個肥肥GE醫生好好,我睇到佢真係好有心機去照顧每一位病人.還有我媽咪早排又係佢哥度做左個白內障手術,個女醫生一流,照顧得我媽咪好好,最開心就係個手術非常之成功! 我重心感謝呢兩位醫生!

• abc 2012-6-7 23:20:52

請輸入內容

• 雪蓮花 2012-6-7 23:39:24

砧上 身, 任人宰 ,自家仔, 讀醫去售貨 。