我的收藏
版主
申請
開區
申請

全澳 “服務態度最差” 食店投票

• skin@kathy 2012-1-16 15:04:11

見到topic,諗住走入黎睇下有無我心水哥間,點知居然就係最多人投哥間,忍唔住都投左佢神聖的一票!
    恭喜男灣馬加裂,好野~~~實至名歸~~~

• doll03 2012-1-16 23:54:30

馬嘉烈

• 軟棉棉 2012-1-17 00:41:45

南灣〝馬嘉烈〞南灣〝馬嘉烈〞南灣〝馬嘉烈〞

呢間野真係差到無人有....個個入去都比佢鬧~!!!!

• adalei94 2012-1-17 22:48:42

南洋個事頭婆 根本就5忧做 态度一定差嫁!

• oily0648 2012-1-18 10:18:06

why no 天通街盛記???????

• loonloon 2012-1-18 10:51:46

因為投票只可打十個

• 左少白 2012-1-18 11:59:37

金海山東升囉............

• 胡貓 2012-1-19 15:40:47

氹仔"疊記" 又係伙計衰格兼無禮貌!
    嘢又難食!
    路環"崔元記" 老闆態度冇問題喎!
    雖然說不上係友善,
    但真係唔覺串/衰.

• gimmick 2012-1-19 15:43:45

其實南洋事頭婆唔差的,我以前在果頭住,差不多每日都幫襯,佢只係唔太鍾意d人成日叫”唔該”,”落單”,之類,你坐係度,佢隔一陣自然會過黎幫你落單,而且都好快就有得食,食飽飽俾錢果陣佢都會好客氣地多謝的!

• oily0648 2012-1-20 14:43:33

gimmick 發表於 2012-1-19 15:43
    其實南洋事頭婆唔差的,我以前在果頭住,差不多每日都幫襯,佢只係唔太鍾意d人成日叫”唔該”,”落單”, ...

she is also polite to me, that's why I don't think that she is 串

• gogogigi 2012-1-21 00:41:04

小肥羊同埋瑪嘉烈!!!!

• 一味道人 2012-1-22 00:08:33

瑪嘉烈當之無槐!

• 第一章第一行 2012-1-22 01:35:25

以前我在路環做過一輪野, 崔元記個老伯係唔鐘意人催佢做野, 如果你催佢的話佢會叫你可以唔幫襯, 但諗下佢同老婆兩個老人家, 多客個陣係會 "炆" D, 而且佢知我食飯時間只有一個鐘, 都會快D 比碗通心粉比我, 仲好好味添呀 ~~

瑪嘉烈個女人唔駛講, 都唔知係咪同D客有仇, 當晒個個都係賊, 企響收銀到兇神惡殺, 望下佢D 餅多兩眼, 只係望, 都要比佢鬧~~

個間小熊貓, 黑沙灣個間食到我肚痛, 大堂個間比錢個收銀個時, 只係冇答佢坐邊張枱, 而係答左佢食左碗乜面, 佢就話我想呃佢, 痴XXX線......

• meoi 2012-1-22 02:37:13

其實 d 咁差嘅食店可唔可以投訴去旅遊局呢  ?  佢係冇權管佢, 但係旅遊局成日幫佢哋係澳門嘅刋物度向遊客宣傳, d 遊客慕名去到真係影響澳門形像.

• AC仔 2012-1-22 16:05:21

其實用本地侍應d食店
    基本上服務態度是差的