我的收藏
版主
申請
開區
申請

全澳 “服務態度最差” 食店投票

• wilsonfok 2012-2-12 03:55:44

long8859 發表於 2012-2-4 21:19
    氹仔金利

氹仔金利好差 但係都唔夠 氹仔超群差

• wilsonfok 2012-2-12 04:06:09

係氹仔一定係 氹仔超群

試下中午係到食野 有個男店員(應該係學生黎)

個客人打黎落單 個男店員幫佢落(個店員好有禮貌)

點知落完單 個市頭婆睇到唔夠50蚊

個市頭婆又惡 又講粗口 吊個男店員叫佢快d打返電話俾佢

同佢講話唔送 點知 個客人話 唔介意俾埋果十幾蚊差價(大佬買你30幾蚊野 俾多十幾蚊貼士你仲想點)

點知個市頭婆 大大聲咁同個男店員講 (男店員同個客人傾緊) 你叫佢落下面囉(姐係唔送到上門)

唔係唔7送呀 大佬洗唔洗咁呀 送個外賣姐

• 餅干 2012-2-13 13:53:39

點解無祐漢金樂?

• peng24839 2012-2-13 21:26:14

美好商場入面吉魚蛋加格仔店果兩公婆!!!!!

• kok.wong 2012-2-14 10:48:58

仲有好多間都係唔掂架,,,,冇計啦.....鬼叫要去咩
    聚龍軒都係咁...落單叫搵第二個

• KACHENGU 2012-2-14 11:53:17

下環街南洋個事頭婆真係惡到不得了,
    早兩年我同老公第一次幫襯就俾佢鬧,
    我老公差 d 發火鬧番佢, 忍到食完碗麵,
    就同我講話永遠無下次.

其實澳門好食既野真係好多,
    唔食佢唔會死既,
    既然事頭婆唔優做, 何必強人所難呢.

• loonloon 2012-2-14 14:51:40

比錢食野仲要食到背脊骨落真係太不爽…

• super_crazy 2012-2-21 12:38:37

金馬倫!!!!!

• hkpusu 2012-2-22 23:03:43

瑪嘉烈, 必然之選, 寧願開車去安德魯

• Eric_wai 2012-2-25 12:45:52

瑪嘉烈

• nextar 2012-2-25 13:36:26

南洋態度係差, 但好食WOR!!
    我覺得OK 有性格^^

• KACHENGU 2012-2-25 14:37:04

慈幼行過 d 有間義記越南食店, 好食過南洋好多,
    而且老細同伙記都非常有善客氣,
    好過去南洋貼錢買難受

• rilakkuma522 2012-2-26 23:13:23

hkpusu 發表於 2012-2-22 23:03
    瑪嘉烈, 必然之選, 寧願開車去安德魯

同意,我都受過佢氣!!

• pakieong 2012-2-28 00:43:52

乙水仔 金x,,,,,不得了....

• esmelao 2012-3-3 20:06:17

zenbi888 發表於 2012-1-15 12:20
    點解無水坑尾坤記架????!!!!!!!!

同意, 投一票