我的收藏
版主
申請
開區
申請

+ 休閒小店《艾菲兒》 + 《頭條日報》小明又參考呢份稿 +

• abilio 2012-2-21 23:18:55

can u pm me the address?

• ten2008 2012-2-21 23:35:22

我都想試下佢個Carbonara丫~
    可以PM地址嗎~?謝謝~~

• 老陳 2012-2-21 23:37:11

ten2008 發表於 2012-2-21 23:35
    我都想試下佢個Carbonara丫~
    可以PM地址嗎~?謝謝~~

全部已PM...

試完記得返來畀意見啊...另外下次可以直接PM我問地址...

• cdkrys 2012-2-22 00:26:31

陳兄請示地址,謝謝

• moongirl 2012-2-22 01:00:28

PLS PM me the address

• Coffeemate228 2012-2-22 07:06:51

今晚打算去試下~

• 老陳 2012-2-22 09:14:40

cdkrys 發表於 2012-2-22 00:26
    陳兄請示地址,謝謝

全部已PM...

試完記得返來畀意見啊...

下次可以直接PM我問地址...多謝大家...

• garfi.g 2012-2-22 11:47:53

嘩 ! 老陳~~仲如試完
    店面裝修是有花很大心思, 歐式小店感覺,但可惜店內較細, 人多會太嘈仲有會音~~D食物的水準就~~不想在講 ,但係甘嘅加錢‧甘嘅食物真係唔可以囉 >>>>>>老陳你知嗎 ?D 反大部份都洛了( 七味粉 ) COVER 了本身D肉的鮮味.味道同汁亦好淡>> 在叫了2 杯咖啡, 味道偏淡及苦可以話冇咖啡末 , 小食同甜品......真係好失望~~真係好失望~~希望水準真係有待改善.. 加油< 艾菲兒>

• soomi3131 2012-2-22 11:53:59

plz give me address!!!thx

• baggiochan 2012-2-22 13:02:43

點解D意見反差甘大GE? 係咪新店一人多水準就唔穩定呢?
    另可否PM我地址......

• 老陳 2012-2-22 14:49:49

garfi.g 發表於 2012-2-22 11:47
    嘩 ! 老陳~~仲如試完
    店面裝修是有花很大心思, 歐式小店感覺,但可惜店內較細, 人多會太嘈仲有會音~~D ...

多謝你o既詳細留言啊...

飯你叫o左日式丼o個D...???我建議試返青咖喱雞會好D啊...所以日式丼o個隻我都唔敢post出來...

小食方面其實我都有試...又係唔敢post出來...

咖啡方面...「歐蕾」同「月球」會比較好D(雖未到咖啡飲家水準地步)...所以其他o既我又係冇post出來...

哈哈...我有D擔心大家會覺得老陳令你o地中伏啊...大家要細心睇睇我文字...其實係評論食物...

• 老陳 2012-2-22 14:55:11

baggiochan 發表於 2012-2-22 13:02
    點解D意見反差甘大GE? 係咪新店一人多水準就唔穩定呢?
    另可否PM我地址...... ...

有D擔心大家會覺得老陳令你o地中伏啊...哈哈哈...

大家要細心睇睇我文字...係評論食物...而唔係大力推介啊...(基本上次次都係評論)

而呢間店可以當係年青人式小店創業o野去睇...o係該區返工o既話當lunch會幾好...但特登跨區就唔駛...

• 敏晴 2012-2-22 17:06:53

please pm me, thanks!

• 老陳 2012-2-22 17:08:49

敏晴 發表於 2012-2-22 17:06
    please pm me, thanks!

已PM...

試完記得返來畀意見啊...

下次可以直接PM我問地址...多謝大家...

• 小野貓kat 2012-2-22 19:08:19

可以pm我地址嗎?