我的收藏
版主
申請
開區
申請

一些場地佈置資訊(6月26日已更新)

• erosfong 2012-3-30 13:09:49

我揀左Ncm 呀,我覺得最特別係佢地有互動投影, 因為係我朋友婚禮上見過, 好得意。佢地佈置style 比較岩我, 同我改左幾次都好有心機, 亦陪左我去睇2次場商量擺放位置,價錢我覺得OK, 依家佈置唔預多小小真係無野睇。

A2:做主題真係幾好, 不過我睇岩戈D都要過3萬,我覺得太貴了。

精心: 價錢都算合理, 不過佢地的style 不岩我, 太BLING BLING了, 同堆名牌好似不夠靚, 不過手花幾好。

• Honey_Baby 2012-3-31 00:06:47

bobosinsin 發表於 2012-3-30 00:30
    實在太有緣!哈~我未CONFIRM精心呀,而家比較偏向緻妍舍~
    JNC都有考慮過,不過同你同一日應該無位啦~  ...

精心經驗豐富,作品都好靚,你要快決定啦!因為有新人confirm左,他一天接兩個job.

緻妍舍老闆花藝方面好有心得,我之前跟她學過插花,人又好不計較,你去找她傾傾你要求,她會盡量幫你。

兩間都好好。

• Honey_Baby 2012-3-31 00:10:14

bobosinsin 發表於 2012-3-30 00:32
    你係用布定紙藝個款?連花車加地毯都係15XXX?咁又幾抵WO!

我用最簡單最平的布藝佈置,6xxx布置、另加龍門架、地毯,炛花車等,已經超出我預算了,本來打算join精心九千元的plan.

• bobosinsin 2012-4-1 00:54:28

我地應該會揀緻妍舍, 因為我打算用TIFFANY BLUE做主題色嘛, 走去問老闆娘有無個隻色GE布, 佢即刻拎D布GE色版出來同我對, 然後話如果我地訂左之後, 佢下個月去HK訂個陣會幫我地揀埋, 仲唔洗加錢添, 真在好好! 因為之前問題有間, 無呢隻色GE 布, 結果佢話如果我地一定要個隻色, 就要加幾千蚊, 真係好無奈~

• ricky226 2012-4-1 15:56:11

我都係九月份ar~~~
    都問過幾間~~~
    推薦 緻妍舍~老闆老實,要咩同佢講佢可以即刻比個價你~~~而且個價好make sense
    仲有 雅~~老闆又係好好人,場地佈置係叫香港公司過黎幫你整, d sample都幾靚同吾貴
    Ncm 問過覺得好貴!!!
    千慧花舍好似有好多舊貼踩過佢,.,吾知有冇記錯,.,.,.

• bobosinsin 2012-4-2 23:30:42

最近又搵多幾間,等我遲D 更新一下個帖先~

• jenny_tou 2012-4-3 03:26:00

我join左易婚訂,成個場ge主題係hello kitty都要25000,但係送左好多野,例如白色地毯、hello kitty welcom板、hello kitty賓客板、love燈相、人形字版、兩個人扮hello kitty公仔、hello kitty動畫成長mv、電子簽名、即影即有、泡泡機、雷射燈••••等等連埋花車佈置、新娘花球兩個。。我之前已經有兩個fd join佢地,我見到佢地個場整到好靚,個老闆係台灣人,同埋都幾易話為,所以我覺得值得推介!

• congeebaby 2012-4-3 09:30:50

jenny_tou 發表於 2012-4-3 03:26
    我join左易婚訂,成個場ge主題係hello kitty都要25000,但係送左好多野,例如白色地毯、hello kitty welcom ...

可唔可以SEND D資料比我呀? 佢地有冇WEBSITE架? 謝謝

• Babyen 2012-4-4 00:44:04

congeebaby 發表於 2012-4-3 09:30
    可唔可以SEND D資料比我呀? 佢地有冇WEBSITE架? 謝謝

me 2, thanks

• jenny_tou 2012-4-4 11:39:42

佢地冇網站架,你地去漁人碼頭問下!

• 透明 2012-4-4 22:26:11

太遲睇到呢個POST 添, 訂左啦... 不過你好細心呀, 好人^^

• bobosinsin 2012-4-5 14:53:50

大家互相幫忙JE :)

• ninonqw 2012-4-7 23:36:44

我今日經朋友介紹join左wow, 甘岩佢地今日做special, join任何plan會送大相留影區, 我join左plan b $17,990, 包曬地毯, display區, 相簿區, 舞台同送埋張大相, 上年我朋友既婚禮佢地做得好靚, 係hello kitty加城堡, 好靚好中意, 但今年加左價丫, 佢地都好full下, 我冇預約等左大半個中, 期間好多人walk in 問期都冇期!!

精心都幾好, 老闆娘都好好, 之前問過價錢大約萬5到, 但感覺都係中意wow風格多d, 感覺型d!!

• bestatbox 2012-4-11 06:55:24

ninonqw 發表於 2012-4-7 23:36
    我今日經朋友介紹join左wow, 甘岩佢地今日做special, join任何plan會送大相留影區, 我join左plan b $17,990 ...

17000包晒? 你係邊度擺? 我上佢網睇佢d plan好貴呀!

• ninonqw 2012-4-12 02:31:39

bestatbox 發表於 2012-4-11 06:55
    17000包晒? 你係邊度擺? 我上佢網睇佢d plan好貴呀!

吓, 眞係mop17990包哂我想要既野堝, 我擺wynn, 老闆話我join呢個plan就夠:)