我的收藏
版主
申請
開區
申請
connie
加入日期:2006-7-9
流動積分:9720
查看 17328 回覆 75
按讚 0 按彈 0

焗爐

• 我想買個焗爐,學吓整蛋榚同焗飯同送..有冇好介紹?

0 0
  • bean168 2012-4-12 17:00:07

最好有上下火,25公升以上都好,tefal有機有功能可以自動清潔,即係幫你空焗多次,等油漬掉落黎,不過我都好少用呢個功能
    delongli夠平多功能,

• connie 2012-4-15 13:43:40

唔該等我去得閒去看吓先...百佳有冇?

• ttoommmmyy 2012-4-19 21:00:59

初學者唔洗買咁專業,買部幾百元就可以

• connie 2012-4-22 14:41:23

我見百佳有HOMEY E0-30 好唔好用呀? 有30升,$499 搵緊tefal

• ttoommmmyy 2012-4-23 21:47:59

connie 發表於 2012-4-22 14:41
    我見百佳有HOMEY E0-30 好唔好用呀? 有30升,$499 搵緊tefal

我幫你睇睇先,但你要講下你要整物野先

• connie 2012-4-23 22:12:27

唔該晒!

學緊,想住焗吓雞亦,焗飯..面包...等.不過今天問人話HOMEY EO-30都OK.

• connie 2012-4-24 22:21:28

今天看了delonghi 焗爐麵包機 2071 有D心動,可以整埋面包..

• 水仙花 2012-4-24 22:24:57

connie 發表於 2012-4-24 22:21
    今天看了delonghi 焗爐麵包機 2071 有D心動,可以整埋面包..

係咩咁幾多錢,不過最緊要係安全........

• connie 2012-4-24 22:34:11

我去金X看過$2480 ,安全...應該冇問題掛...,不安全應是係我唔識整,食到肚痛.要再看邊度有再平D,希望母親節有減價..

• bean168 2012-4-25 17:01:42

初學者唔洗買咁貴喇,如果唔係好似我咁唔識整麵包蛋糕,個爐就咁俾左人,得番個多士爐
    係咪呢款
    http://blog.yahoo.com/_VD4CNQQDXUOQT3LDEKBGVV6LQA/articles/641679

• connie 2012-4-25 21:26:51

bean168 發表於 2012-4-25 17:01
    初學者唔洗買咁貴喇,如果唔係好似我咁唔識整麵包蛋糕,個爐就咁俾左人,得番個多士爐
    係咪呢款
    http://blo ...

係呀. 就係呢款,個樣好靚仔.

• ttoommmmyy 2012-4-25 23:59:35

connie 發表於 2012-4-25 21:26
    係呀. 就係呢款,個樣好靚仔.

我唔贊成你買呢d垃圾,又賣得貴,做出黎的仲要係垃圾

• connie 2012-4-27 13:19:20

哈哈!!我看吓先,不過想學埋整面包,又唔想搓粉,不過屋企少人,其實又真係唔會整得多..整左一定冇人食..

• connie 2012-4-29 14:34:32

今天看了樂信 rend23w 493 仲有折 有冇人用過呢個牌子?