我的收藏
版主
申請
開區
申請

焗爐

• 胡貓 2012-5-7 12:50:07

咁係你本尊夠叻夠pro 先可以咁講姐~
    我只係乜都唔識嘅平凡人o麻~

• connie 2012-5-7 13:09:07

我都係咩都唔識,連焗爐都未用過,100%新手,不過呢排看網頁找資料,同格價咋,不過昨天去來來見到見Summe 25L $598 有熱風對流,不過唔記得看有冇下火...

我想緊買左返來,我可能連試爐都唔識.

• bean168 2012-5-7 18:14:28

我都係初哥,大家加油

• connie 2012-5-7 21:19:32

哈哈~~大家加油! 我覺得唔識唔緊要,最緊要過程開心! 又唔係開餐廳,今天學左葡汁焗四蔬,好想快D買來試吓

• 小小高 2012-5-7 23:58:17

加油加油~~~最緊要開心~~~

• happy人 2012-5-8 15:39:48

bean168 發表於 2012-4-12 17:00
    最好有上下火,25公升以上都好,tefal有機有功能可以自動清潔,即係幫你空焗多次,等油漬掉落黎,不過我都 ...

我都係用緊delongli,唔幾時幾公升,舊年買,都要12xx咁上下,不過,都幾好用

• connie 2012-5-12 19:52:40

野蠻小C9 發表於 2012-5-7 01:10
    我都林住買焗爐喔,但我林住買個平平地既,應該都系HOMEY,但看完你帖...乜原來有甘多考慮架...甘你研究 ...

有冇人想買焗爐或小電器,我見豐X母親節有特價,買滿1500 有150的屈記現金劵,我想住買1000 倒...delongli 2079 $1076 看均好似最平...一齊買

• 野蠻小C9 2012-5-12 23:50:26

connie 發表於 2012-5-12 19:52
    有冇人想買焗爐或小電器,我見豐X母親節有特價,買滿1500 有150的屈記現金劵,我想住買1000 倒...delongli 2 ...

我唔買住喇,仲做緊功課,要再研究下

• connie 2012-5-12 23:56:01

唔緊要,我明天會考慮還呢個或者HOMEY ,唔係就等VIP DAY

• 閒閒的佳之 2012-5-12 23:59:51

connie 發表於 2012-5-12 23:56
    唔緊要,我明天會考慮還呢個或者HOMEY ,唔係就等VIP DAY

VIP DAY 你迫到入去咩?

• connie 2012-5-13 00:47:17

我看吓明天忍唔忍到手先....應該得掛..唔知VIP DAY有几多折,現在已經85折啦!

• 野蠻小C9 2012-5-17 12:50:33

connie 發表於 2012-5-13 00:47
    我看吓明天忍唔忍到手先....應該得掛..唔知VIP DAY有几多折,現在已經85折啦!

折左有幾平啊?平過出面嗎?我呢兩日去左行下附近既電器鋪,來來百佳都有去,但都唔見 有DE XXHI或者KXXOD喔...

• connie 2012-5-17 22:56:56

是呀,不過我個日冇買...

來來同百佳我都看過,我都想緊買DE...定HOMEY ..因為新手,買咁貴有D晒..

• 野蠻小C9 2012-5-18 13:15:29

connie 發表於 2012-5-17 22:56
    是呀,不過我個日冇買...

來來同百佳我都看過,我都想緊買DE...定HOMEY ..因為新手,買咁貴有D晒.. ...

我做左下功課,話最好買有S型發熱線既,但系HOMEY全部都系直GE,但就真系平羅,23L 299咋~我都系新手,我都愁緊買個平好定點好...

• connie 2012-5-18 22:32:30

299 會唔會唔够熱呀...如果是homey 我想買499 個個.....仲是心大心細緊~~