我的收藏
版主
申請
開區
申請

鐘意食麵既朋友 ^o^ [歡迎各大食店合作][**感謝支持**]

• 水仙花 2012-4-10 16:55:29

yyhi 發表於 2012-4-9 23:51
    你問佢澳門有冇工場重好啦

係囉樓主你的麵係咪係大6生產.........

• 小小高 2012-4-10 17:04:17

水仙花 發表於 2012-4-10 16:55
    係囉樓主你的麵係咪係大6生產.........

如果係大陸生產,唔理佢衛生情況如何,單睇價錢已經唔啱價囉~~~

• 水仙花 2012-4-10 17:20:31

小小高 發表於 2012-4-10 17:04
    如果係大陸生產,唔理佢衛生情況如何,單睇價錢已經唔啱價囉~~~

咁乾手淨腳去買8蚊斤的水麵算囉.........

• 波子戒 2012-4-10 19:26:51

各位好 ~ 我地全部麵都係本澳生產, 定期亦會有衛生局黎檢查, 絕對乾淨同合乎衛生要求的.

食落肚既野, 我地會絕對保持好既品質, 唔會為左錢而冇左良心, 所以請大家放心 ^^

一分錢一分貨, 希望鐘意食麵或者有興趣既人可以多個選擇. :)

多謝各位詢問 ~ 如果有問題歡迎提出或者打比我 ! THX

• 波子戒 2012-4-10 19:33:04

此外因為日間工作比較繁忙既關係, 如未能即時回覆 ~ 請各位多多見諒同包涵 o(._.)o

• troubleman 2012-4-11 15:50:04

想問下出面食哥d豉油王炒面用哥d好幼好爽既面有無呀?
    叫咩名?

• 小小高 2012-4-11 16:30:43

troubleman 發表於 2012-4-11 15:50
    叫咩名?

咪幼面囉~~~

• troubleman 2012-4-12 11:03:02

小小高 發表於 2012-4-11 16:30
    咪幼面囉~~~

但幼面都有好多種, 有for 湯, 有for炒
    唔同的
    但有時出面買炒哥d都唔夠幼身

• 小小高 2012-4-12 14:32:34

troubleman 發表於 2012-4-12 11:03
    但幼面都有好多種, 有for 湯, 有for炒
    唔同的
    但有時出面買炒哥d都唔夠幼身 ...

咁呀,樓主post出黎果款幼麵囉~~~
    我用過整湯麵炒麵都ok....我響第度買,唔係幫補樓主架

• 波子戒 2012-4-12 19:31:17

troubleman 發表於 2012-4-11 15:50
    叫咩名?

你好, 我地沒有提供你所講個種麵 ! SORRY ~

不過另外我地有以下的炒麵 (圖), 一般小食店 /茶餐廳  /酒樓 食既都係用呢一種麵的.

THX !

• 波子戒 2012-4-14 15:43:05

有興趣既朋友 歡迎試下 O(^O^)O

• oksjsk 2012-4-18 03:40:52

如果有類似油面我就會買

• 波子戒 2012-4-18 19:55:01

oksjsk 發表於 2012-4-18 03:40
    如果有類似油面我就會買

你好, 你指既Je 係油麵? 我地都有油麵的, 歡迎試下 ^^   thank you !

• simonsiomo 2012-4-19 15:55:25

請問有沒有地址,如果想買....要點做?

• 波子戒 2012-4-19 23:45:13

simonsiomo 發表於 2012-4-19 15:55
    請問有沒有地址,如果想買....要點做?

你好, 已經PM左你~ 感謝