我的收藏
版主
申請
開區
申請

澳門羅神父街地產公司遭惡意刑毀 (有片)

• 藍戰士 2012-4-15 21:29:56

大佬阿  好明顯  呢支CAM係間鋪頭架啦  咁簡單你都睇唔出,你咁熱心,如果有咩線索記得第一時間通知下  THX

• 莽民 2012-4-15 22:44:22

藍戰士 發表於 2012-4-15 21:29
    大佬阿  好明顯  呢支CAM係間鋪頭架啦  咁簡單你都睇唔出,你咁熱心,如果有咩線索記得第一時間通知下  THX ...

咁你又話張相係街坊提供嘅...

• Xanlong 2012-4-16 10:49:35

肯定得罪人啦,諗下做過咩陰質野用左d咩食價手法呃人錢得罪左d咩人仲好啦

• 藍戰士 2012-4-16 16:33:40

得罪人??    冇錯 應該係得罪左果條女,因為佢係同行,佢地都出晒名架啦,尊氹D客落左訂之後就拎住你D $$ 先同你講耶穌,如果係行家合作盤重衰,連人地果份都食埋,真係冇良心,講到陰質野真係數之不盡

• 莽民 2012-4-17 11:28:23

藍戰士 發表於 2012-4-16 16:33
    得罪人??    冇錯 應該係得罪左果條女,因為佢係同行,佢地都出晒名架啦,尊氹D客落左訂之後就拎住你D $$ 先同 ...

睇嚟戰士哥知內情噃...

• Xanlong 2012-4-17 12:06:13

有料快d報比司警知喇,原來係行業惡意競爭,唔出奇丫,地剷大把哩d野

• yoyo12345678 2012-4-17 12:15:20

咁你都知係邊位啦!  仲唔報司警?

• 藍戰士 2012-4-17 16:59:47

咁梗係報左啦,我驚驚阿

• abc 2012-4-17 23:30:10

請輸入內容

• ZzZzZz... 2012-4-20 01:09:37

個人非理性想法 , 地橙舖 ~ 可能做得多陰質o野 ~ 比人報服 ~ 正常到不得了 ~ 若然未報 , 時辰未到而矣

• 藍戰士 2012-4-20 23:13:37

son962993 發表於 2012-4-20 01:36
    係同行囉,間地產鋪一定知咩事、外人就唔知,做地產的人古或到咩做唔出來–佢地同X仔、無分別 ...

E家既人都有雪亮既眼睛,爛仔行為??你估E家係60-70年代咩

• sammi3388 2012-4-22 14:29:50

其實佢帶埋口罩做野都預咗俾人影到啦,不顧後果

• 108486 2012-4-24 17:42:14

個女仔BODY就咁睇都OK喎. 可能除左口罩係阿E . . . 唔夠膽再想LO >.<~

欲知前世因, 睇下今世果.

• joyfulbaby 2012-4-25 15:16:57

ZzZzZz... 發表於 2012-4-20 01:09
    個人非理性想法 , 地橙舖 ~ 可能做得多陰質o野 ~ 比人報服 ~ 正常到不得了 ~ 若然未報 , 時辰未到而矣 ...

無錯,而架好多地產都係,

• cemjoe 2012-4-25 21:49:11

間地產公司平時好事多為, 所以.......................