我的收藏
版主
申請
開區
申請

假日酒店自助餐

• BlueLabel 2012-4-21 20:03:17

係咪窩蜂團購?

• exia1 2012-4-22 12:44:47

可以PM網址給我嗎?THX

• sea520 2012-4-22 13:40:05

CTM唔比貼網址= =

• michaeltam 2012-4-22 16:24:05

我食過一次午餐,真係唔係太掂, .....

• yogagem 2012-4-22 20:49:18

我都想知哪有團購??

• KkPiG[=﹏=] 2012-4-22 21:51:33

我都食左... 超少野食囉... 個雪糕櫃仲要用布蓋實冇得比人食!
    天婦羅蝦淋ge唔彈牙... 仲要超少超細隻比人搶哂唔一定有得食...
    北寄貝同甜蝦出得一輪! 每人三隻仲要我冇食到...
    生果菠蘿哈密瓜出左兩round之後唔出只出西瓜... 完全冇野食...
    感覺我食唔到$118... 我寧願貴少少食英皇仲好過佢超多...

• jay851125 2012-4-23 08:36:11

三文魚有冇~

• 長不大的小孩 2012-4-23 09:32:21

星期六食完覺得幾好wo,可能係因為人唔多,不過真係手快有手慢冇
    話就話可以食到10點,但係去到8點基本上唔係點出野,8點半個刺身師傅唔見埋
    不過我去果日就三文魚、甜蝦、北寄貝、希靈魚有齊,甜蝦食左10幾隻、三文魚又10幾塊,好易翻本

• 白兔 2012-4-23 10:44:09

長不大的小孩 發表於 2012-4-23 09:32
    星期六食完覺得幾好wo,可能係因為人唔多,不過真係手快有手慢冇
    話就話可以食到10點,但係去到8點基本上唔 ...

好定唔好真係見人見志, 我都感覺良好囉, 因為三文魚出面d鋪頭仔買都要$128蚊一磅啦, 去一去假日食返轉都只係$118, 大佬, 仲想點? 都已經冇加一啦, 二家去食英皇都冇以前甘平了!

• §哀~仔^^v 2012-4-23 10:57:43

我禁啱星期六就帶埋我屋企人去食...6點鐘食到8點几...真係覺得吾係差...雪糕櫃都冇蓋布...個小朋友仲拉住個待應姐姐去幫佢....生果的確係八點几就冇左菠蘿..但係哈密瓜同西瓜都見到refill....魚生真係吾係冇lor...到走哥一刻仲見到有攞係到等人攞...希靈魚係6點哥時食都仲未有..等到七點我d屋企人到齊佢地攞先見到有ge..不過真係好快就冇晒...佢哥隻吾係出面哥d乾爭爭肉哥到係熟左哥隻lor...係真係鮮哥隻lor...個師博最後吾見左真係真ge...因為我去廁所哥時見佢坐左係對面休息梗....個藍莓芝士蛋糕好實但係好滑口...完全食得出係正宗下午茶式ge小件high tea蛋糕lor....我真係覺得呢個價真係算係敢la...人地團購哥度都寫明"美食每日輪流供應"上面個menu都冇話有希靈魚la....真係吾話得la...當然la...如果叫我比出面食開二三百几蚊ge黎講...呢個真係吾可以比la~~

• yumicheng 2012-4-23 17:19:04

睇黎真係唔錯wo~!!我都想去團購tim~!

• 白兔 2012-4-23 17:44:31

yumicheng 發表於 2012-4-23 17:19
    睇黎真係唔錯wo~!!我都想去團購tim~!

其實真係見人見志, 不過我覺得整體ok呀, 如果下個月佢再搞, 都會去多次, 因為我會狂食三文魚囉

• fatkim 2012-4-24 11:22:53

仲有無團購???

• pigpigdog 2012-4-24 11:41:08

我都想知哪有團購??